2012. június 28., csütörtök

Alumínium mentes deo-I. felvonás

Egyre többet válik vita tárgyává, hogy a dezodorokban található alumínium káros az egészségre nézve. Rákkeltő hatásokról is volt már szó, így az utóbbi időben igyekszek keresgélni különböző alumínium mentes deokat. Lássuk mi lett az eredménye az első próbálkozásomnak!

A DM-ben kutakodva egyszer csak szemet szúrt a Balea által kiadott alumíniumsó mentes golyós dezodor. A tusfürdők terén már párszor le voltam nyűgözve, így hát bátran nyúltam utána a polcon.

Íme, ő az :) 

Csomagolás: Egyszerű, külön fel van rajta tüntetve, hogy alumínium mentes termékről van szó. Egyszerűen zárható, nem voltak vele gondjaim. A kenhető balzsam könnyen kijön, nem folyik. Egy kicsit több kerül a golyóra néha, mint ami kellene, de azt eloszlatom.

Használat: Nehezen szárad. Sajnos a pólót akárhogy veszem fel, nedvessé válik és ez tudom, hogy a golyós változat miatt van. Mivel fekete pólón még nem próbáltam, nem tudom hagy-e rajta foltot. Minden esetre világosabb ruhákon nem találkoztam semmilyen sárgás folttal eddig. Már pedig 2-3 hét folyamatos használat után már kellett volna valami látszatnak lennie.

Eredményesség: 20-23 fokokban azt mondom oké, elmegy. Esetleg ha rohangálósabb napja van az embernek akkor 1-2 alkalommal újra kell kenni, de még ez sem vészes szerintem. Viszont, amikor kánikula volt nem ért sokat. 5 alkalommal, vagy többször pedig nem fogom magam újrakenni naponta, mert akkor elég hamar elfogyna a dezodor. A szagok elleni védelmet közepesnek találom. Ez attól is függ,mikor keni magát újra az illető.

Ár: 400 Ft

Összességében nem vártam akkora csodát a terméktől. Otthon maradásra, illetve enyhébb időjárásra tökéletes lehet, legalább addig sem mérgezi magát az ember lánya. Viszont, aki sportol és megerőltető fizikai munkát végez, annak tovább kell keresgélnie mindenképpen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com