2012. június 25., hétfő

Garnier exfobrusher

Ritkán veszek ilyen arctisztítókat, mégis annyira érdekelt  már végre valami hasonló sörtés arctisztító, hogy egy karácsony előtti bevásárláskor nem bírtam otthagyni.

Hetente kétszer, vagy háromszor használom, attól függően, hogy van-e időm. A flakonban lévő mennyiség elég sok, így azt hiszem ha használ is valamit, elég jó vásárt csinálhat az ember lánya. Arról nem is beszélve, hogy ha sikerül egy akciót kifogni az Auchanban, Müllerben, Rossmann-ban, DM-ben nem is olyan drágán juthatunk hozzá. Akciósan 1100 Ft körül szoktam látni, én magam ennyiért vettem. Alapjáraton 1300-1600 Ft körül mozog.

Kép forrása: Google 


Hatása: Alapjáraton jó kis tisztítónak tartom. Bár egy idő után a sörték elállóvá válnak, elhajlanak úgymond, így lehet a későbbiekben csökken a hatékonyság is, hacsak nem nyomod jobban a bőrödhöz, ami újabb, erősebb elhajlást eredményez.
Habzás tekintetében elég jó, bár tény hogy víz nélkül semmit sem ér, így érdemes az arcod is használat előtt alaposan bevizezni és a sörtékre is egy kis vizet engedned. Használat után a bőröm tényleg felfrissül, érzem hogy tisztább. Nekem nem szárítja annyira az arcbőröm, de másoknak lehet elkélhet egy kis hidratálás. Ezt ne közvetlenül arctisztítás után tegyétek meg, hanem várjatok legalább egy fél órát, így nem tömíti el a krém a pórusokat, újabb pattikat okozva!
Alapjáraton szépen elbánik a pattanásokkal, még a nem olyan szigorú étrend mellett is. Viszont a hormonálisabb változások beálltakor ( menstruáció előtt) beékelődő pattanásokkal nem bír el.
Újravenném-e? Valószínű, hacsak nem találnak ki valami újat a célközönség számára.

Te próbáltad már ezt a terméket ? Mennyire váltotta be a hozzá fűzött reményeket? 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com