2012. július 15., vasárnap

Balea szemfesték lemosó (olajmentes változat)

A szemfesték lemosó minden sminkelő lány alapkelléke a nedves sminklemosó kendő mellett. Még azelőtt vettem meg a terméket, mielőtt sokaknál láttam volna, és felfedeztem volna a beauty blogok szépségét. Tehát nem volt egyáltalán semmi, ami befolyásolhatott volna. Megtetszett az üvege, így hát a kosaramban landolt. 600 HUF-ért nem tűnt extra drágának.


Csomagolás: Műanyag, kék színű flakon. Lecsavarható tetővel. 100 ml-t tartalmaz. Az a kicsi lyuk, az adagoló nyílás nem igazán tetszett.

Használata: Én vattakorongra öntöttem egy keveset. Hol kevés jött, hol túl sok. Többszöri használattal kitapasztalható a megfelelő mennyiség, mozdulatsor.
Viszont amin nagyon meglepődtem, hogy a szemeimet volt amikor csípte, volt amikor nem. Ennél még az is jobb lett volna, ha végig csípést észlelek, legalább kapásból a kukába landolhatott volna a termék. Ilyen felemás kapcsolattal viszont reményekkel telve tartottam meg, és használtam el a flakont.


Hatékonysága: A szempillaspirált nehézkesen akarta leszedni mindig is, jobban kellett dörzsöljem, aminek néha a pilláim látták a kárát. Ezért is nem vettem újra! A szemhéjfestéket, a tusvonalat szépen leszedte.
Miután abbahagytam a használatát (tehát elfogyott) és áttértem egy másik termékre, azóta a szempilláim is mintha jobban nőnének.

Nem venném újra semmiféleképpen sem ezt a terméket! Vész megoldásnak azt mondom elmegy, de akinek érzékeny a szeme és nem akarja sokáig dörzsölni, az inkább hagyja ki ezt a vételt! Pár 100 forinttal drágábban jobb szemfesték lemosókat lehet kapni, sőt, olcsóbban is akár!

Nektek megvan ez a szemfesték lemosó? Esetleg az olajos változat? Az is csíp? Milyenek a tapasztalatok vele? 


2 megjegyzés:

  1. Én először az olajosat vettem, de zavart, hogy alig bírtam lemosni az olajat utána.
    Aztán megvettem ezt és iszonyatosan csíp engem is.Már bánom, hogy váltottam, inkább az olajos, az rendesen tisztított is.
    Az olajmenteset senkinek sem ajánlom:(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnálom, hogy Te is befürödtél vele! :( Az olajossal még nem találkoztam, mert nem szeretnék olajos érzést a szemeimen, ráadásul zsíros is a bőröm, kitudja kihozna-e újabb pattikat?!:S

      Törlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com