2012. július 6., péntek

Balea Young Soft & Clear Antibakteriális Gél Pattanások Ellen

Ma a Balea Young Soft & Clear Antibakteriális Gélt veszem nagyító alá!
A termék maga 15 ml-es, elég kicsi. Bár, ha azt veszem alapul, hogy csak a pattanásokra keni az ember, akkor valamilyen szinten kárpótolva érezhetjük magunkat. 700-800 HUF-ba kerül a DM polcain.


Működése: Arctisztítás után a pattanásokra kell rakni belőle. A gél átlátszó, az illata szerintem egy férfi arcszeszére hasonlít. Elsőre fura volt, de utána ne foglalkoztam vele. 

Hatása: Az érzéseim elég vegyesek. Hogy miért? Van, amikor tökre magánakciókba kezd ez a kis gél. Azért van, hogy a pattanásokat eltüntesse. De néhanapján megérleli őket. Pedig mindig igyekszem idejében használni, hogy hatásos legyen! Nagyobb pattanásommal is bánt már el, elmulasztotta a pirosságot, a pattanás visszavett a méretéből. Előfordult azonban, hogy a kisebb társait megérlelte, így ki kellett nyomjam őket, pedig fájtak ám.... Szóval nem igazán tetszik, hogy néha úgy működik, ahogyan azt kedve tartja. Nem tetszik a bizonytalanság, hogyha magamra kenem, mit is hoz ki magából a nap végére, vagy reggelre.

Negatívum: 
Az első pár használat után,ahogyan fogy ki az anyag a pici tubusból egyre nehézkesebb az adagolás. Így, ha nem jön a gél, de erősebben nyomom, sokkal több minden jön ki a tubusból, ami nem annyira jó annak aki csak 1 helyre szeretné tenni. Anyagpocsékolás a javából.

Figyelem!
A termék szalicilt tartalmaz, ami erősen száríthatja a bőrt. Ha több pattim volt télen, a hideg időkben az amúgy nem száraz arcom elkezdett feszülni. Erősen szárít szerintem a helyi kezelések során. 

Újravenném-e? Nem tudom megítélni. Van amikor tök jól teljesít, van amikor meg nem egyeznek a terveink...Amíg nem találok ehhez hasonlót és csak egy kicsivel drágábbat, addig azt mondom maradok nála. 

Nektek van kifejezetten gél állagú pattanástalanítótok? Milyen márkájú? Mennyibe került? Mennyire teljesít jól? Vagy még keresitek az igazit? 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com