2012. július 19., csütörtök

Egy szoknya, egy nadrág!

Sziasztok!
Egy elég kényes témát próbálok boncolgatni. A címből biztosan kiderül, hogy ez bizony a szoknya vs. nadrág harc lesz. Bár csak véleményt és alapvető tényeket írok le, remélhetőleg lesz benne valami hasznos is a Számotokra!



Nadrág
Mindenkinek van belőle, ez tuti. Remélhetőleg olyan fajta, ami jól is áll neki. Viszont a hidegebb időkben kényelmesebb viselet lehet, mint egy szoknya leggings-szel! Ráadásul könnyebb egy jobb fajta nadrághoz hozzájutni, ha a méreteink nem éppen átlagosnak mondhatóak.

Problémák a nadrágokkal:
-Nyáron tényleg kényelmesebb lehet egy szoknya.
-Az összeérő combok sajnos sokak életét keserítik meg. A nadrág anyaga elkophat ezen a részen. Célszerű a problémát idejében észrevenni, és dolgozni rajta akár sporttal, akár egészségesebb étkezéssel, vagy e kettő folyamatos beiktatásával az életünkbe!
-Hacsak nem egy elegánsabb, nőiesebb szabásról van szó, nem biztos hogy tudjuk a nőiességünket hangsúlyozni. Persze, ha ez nem cél, akkor nincs semmi gond!

Szoknya
A nők egy része odáig van érte, viszont akad egy olyan rész is, aki teljesen elutasítja. Ez több okból lehetséges: vagy a negatív tapasztalatok, vagy a súlybeli problémák miatt zárkóznak el teljesen ezek a nők, a szoknya viselésétől. Pedig egy jó szabású szoknya biztos, hogy jól mutat, még egy 100 kg-ot nyomó nő esetében is!

Problémák a szoknyákkal:
- Az időjárás olykor keresztbe tehet, és kellemetlen helyzetbe hozhat bennünket!
- Az összeérő combok itt is nagy problémát jelenthetnek, főleg ha harisnya és minden egyéb nélkül vesszük fel a szoknyánkat. A belső comb területe kidörzsölődhet, de ami a legrosszabb a dörzsölés következtében ki is pöttyösödhet.
- A nem megfelelő szoknya inkább nevetségessé, gusztustalanná teheti a viselőjét. Célszerű nagyító alá venni nem csak a szabást, hanem a színt, a hosszt és a hozzá felvenni kívánt felsőrészt is!

Szerintem érdemes kipróbálni magunkat az érem mindkét oldalán, vagy addig keresni az adott darabot, amíg meg nem találjuk a hozzánk teljesen illőt! Nincs olyan nő, akin csúnyán mutatna egy adott ruhadarab. szerintem. Olyan van, aki nem tud öltözködni és mindent magára aggat! Vigyázni kell mit-mivel-és-hogyan visel az ember lánya!

Te melyiket hordod szívesebben? Mit ronthat el még egy nő a nadrágján vagy a szoknyáján való viseleten? 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com