2012. július 7., szombat

Elfogytak-Part I.

Pár dolgot sikerült kivégezni, de ettől függetlenül sok minden maradt még, ami arra vár, hogy használhassam! Lássuk, mit sikerült elhasználnom az utolsó cseppig!

1.Avon Naturals gránátalmás és mangós testpermet
Még van ebből a termékből két darab itthon. Mindenki szereti szinte. Nagy slágerdarab a környezetemben! Amelyik lánynak van testpermet a birtokában, többnyire ez a darab az! Egy ideje már egy kicsit sok belőle, úgyhogy nem is nagyon használom a többit, vagy ha igen, akkor ilyen muszáj alapon, hogy fogyjon már el minden. A flakont megtartom, mindenképpen újrahasználom, csinálok bele saját készítésű testpermetet!
Újravenném-e? Már bespájzoltam belőle, szóval ez a kérdés érvényét veszti. Amíg van itthon, addig biztos nem.

2. Avon Naturals gránátalmás és mangós tusfürdő
Ebből egyetlen egy darab volt, ami most fogyott el. Szerettem mert sokáig éreztem az illatát! Ráadásul nagyon jól habzott! Volt, hogy nem tusfürdőként, hanem habfürdőként használtam és rendesen képezte ám a habokat, nem tűntek el 2 perc után.
Újravenném-e? Igen, imádom/imádtam. Annyira sajnáltam elhasználni az utolsó cseppeket!

3. Dove Original tusfürdő
Amikor megvettem alig vártam, hogy kipróbáljam. Mivel a bőröm nem száraz, bőven megvan testápoló nélkül is (kivétel a téli extra hideg idő), így a krémes állag már túl sok volt. Elnehezítette a bőröm, fürdés után nem éreztem magam frissnek. A régebbi, 5 évvel ezelőtti Dove-ot szerettem nagyon, azóta ez a sok változás, babrálás mindenféle összetevővel nem csoda hogy elvitte egy tök más irányba.
Újravenném-e? Hááát...inkább nem.

4. Sminklemosó törlőkendő

Ezt a márkát még sehol sem láttam az Auchanon kívül. Az ára ingadozó, láttam már 350 HUF-ért, de 400-ért is. Egy csomagban 30 darab törlőkendő van. Szeretem, mert az utolsó kendő is vizes szokott lenni, amikor kiveszem! Volt, hogy nyáron a napon hagytam pár napig, de akkor sem volt a nedvességgel problémám. Csodálkoztam is, hiszen mindenki arról panaszkodik, hogy jaj kiszáradt a sminklemosó kendő! Nem ez a kedvenc sminklemosó kendőm, de az ára és a mennyisége miatt többnyire ezt használom! Jól tisztít, nagyon erős sminknél szoktam 2 darab törlőkendőt használni egyszerre, de alapjáraton alapozó, szemhéjfesték, tus eltávolítására elég egy kendő is. Szerintem elég nagy méretre is! Az utolsó 2-3 darabnál kell vigyázni, mert könnyen kiránthatjuk az egészet!
Újravenném-e? Igen, állandó termék nálam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com