2012. július 18., szerda

És Neked melyik a kedvenc sminkeszközöd amivel kiemeled a szemeid?

A tekintet nagyon sok mindent elárul egy emberről. Szerintem a nők nagy része sminkeléskor a szemüket kívánja igazán hangsúlyozni. Ami nem is véletlen, hiszen számtalan variáció állhat előttünk.
Bevallom én is egy időben nagyon szerettem a szemeimet sminkelgetni különböző színekkel, de ebben a nagy melegben, na meg ahogy idősödöm....lehet kezdek besavanyodni. Bízom benne, hogy visszajön a kísérletezési kedvem! Ennek ellenére lássunk módokat, hogy mikkel tudod feldobni a szemeidet!




Szempillaspirál
Alap kellék minden nőnél. Célszerű feltérképezni a pilláink méretét, ívét és ennek megfelelően spirált választani. Persze nem csak az arcunk fáradhat a sok kencétől, hanem a pilláink is! Ha úgy érzed, szükség van egy kis regenerálódásra, válaszd a ricinus olajos pakolást! Persze a higiéniára nagyon ügyelj ilyenkor!

Tusok
Rengeteg fajta közül választhatunk. Filces, zselés, folyékony...Érdemes kísérletezgetni, nem csak a fajtát, hanem akár a színeket illetően is! Sőt, a formákkal is jobb ha kísérletezel! Szép keretet ad a szemnek, csak nem mindegy milyen keretet/formát készítesz!

Szemhéjpúderek
Itt nagyon kell vigyáznod, hiszen a szemed színétől függ minden! A szem színedhez passzoló színekkel kellene kísérletezgetni. Vadabb bulik alkalmával azért nem árthat 1-1 rikítóbb, harsány szín! Persze ügyelj arra, hogy a hatás ne a közönséges kategóriát súrolja!

Extrémebb díszek
Nem feltétlenül csak sminkekben kell gondolkodnunk a szemünk kapcsán. Vannak itt is extrémebb módszerek, de itt fokozottan érdemes a higiénia, a tisztaság betartása. Egy elmaradott kézmosás, egy ismeretlen helyről származó, koszos dolog szép kis árpát, ne adj isten baktériumos fertőzést okozhat a szemünkön!


Műszempilla
Már nem csak egyszerű tincses, vagy soros fajtákból választhatunk. Léteznek tollas, extra hosszú, köves, strasszos darabok. Bár ezeket jobb, ha különleges alkalmakra tartogatod! Ha pedig gyakorlatlan vagy, akkor az éles bevetés előtt gyakorolj, vagy bízd szakemberre a dolgot!

Kövek
Kiegészítőnek is remek lehet a cicás vagy füstös szemek mellé. Nagyon szép tekintetet varázsol. Bár sajnos nem tudom mivel ragasztják fel, hiszen valahogy le is kell szedni az ember bőréről. Vannak nagyon pici változatok belőle és vannak közepes méretűek. Óriásiakat még nem láttam egy lányon sem, de ne is lássak, nem hiszem hogy túl ízléses lenne!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com