2012. július 11., szerda

Újdonságok/Vásárlásom

Sziasztok! 
Már egy jó ideje meg szerettem volna venni a következő dolgokat. Nem tudom mi akadályozott meg benne, de íme, itt az eredmény! :) 







Olajmentes BB Krém-1999 HUF
Utazó csomag a Müllerből- 995 HUF
Rózsavíz-850 HUF
Felső- Turkáló-350 HUF
Az utazó csomag remélem hasznos lesz, nem szeretnék feleslegesen cipelni dolgokat, amikor csak tényleg 1-3 napra utazok el. Persze, most jövök rá, hogy ez a csomagocska jobban kihasználható, hiszen tudom magammal vinni úszáshoz is, így még kevesebb cuccot kell pakoljak. Csak a helyet foglalja a tusfürdő, a sampon, vagy a folyékony szappan, testápoló. Hátha vége lesz már, a pakolással járó rémálomnak!
Található a csomagban:
1db pumpás adagoló-80ml
2 db sima adagoló-80 ml
1 db kis tégely- 12 ml
2 db nagyobb tégely- 18 ml
Fura, mert a 18 ml-es tégelyek azért jóval nagyobbnak látszanak az én szememben, nem gondoltam volna, hogy csak 6 ml a különbség.
A BB krémre pedig nagyon kíváncsi vagyok. Sok jót olvastam róla, hogy ez azért jobban sikerült, mint az előző társa. Egy nagy hibát tartottak meg, ez pedig a 2 színárnyalat. Valljuk be őszintén, az emberi bőr nem ilyen. Legalább 3-4 színre lenne szükség, hogy többé-kevésbé ki lehessen elégíteni a vásárlói kört.

Nektek megvan valamelyik termék ezek közül? Milyenek a tapasztalataitok velük? 

2 megjegyzés:

  1. Az az utazócsomag nagyon jónak tűnik, azt hiszem én is be fogok szerezni egy ilyet :) Én is megvettem az olajmentes BB-t, még csak párszor használtam és nem akarok elhamarkodott véleményt írni, de jónak tűnik. A felső pedig aranyos :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Remélem Te is találsz ilyet! Amikor én voltam, sajnos már csak egy volt a polcon, az általam elvetten kívül...:( Én is elkezdem használni a BB-t, minél előbb. Hallottam most olyat, hogy valakinek pattikat okoz. Kíváncsi vagyok nálam mi jöhet ki, vagy épp hogy beválhat?!
      Köszi, remélem sokáig fogja bírni a felső!:)

      Törlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com