2012. augusztus 4., szombat

Lip Smacker Coca Colás ajakápoló

Sziasztok!

Mindig is imádtam az ilyen extrán különleges, ízesített ajakápolókat. Egy a nagy baj ezekkel, hogy mindig sikerül lenyalogatni őket. Akár van ízük, akár nincs.....

Ezt az ajakápolót még névnapomra kaptam, több mint 1 éve. Ritkán használgattam, most újra előkaptam. Nincs semmi baja, ugyanazokat tudom megállapítani róla, mint akkor elsőre.
Mivel le van kopva, az enyémről a felirat, jobbnak láttam képet keresni :) 


Illata: egyszerű kólás
Mérete: mint egy sima ajakápolóé
Anyag: 4,8 g
Ára: 595-600 HUF

Hidratálás: Szerintem nem művel csodákat, így érdemesebb nem a legnagyobb hidegben a zsebünkben tartani, mert annyira azért nem hatásos. Ha nincsen semmilyen extra tényező az időjárások tekintetében, akkor valamelyest hidratál. Néha szárít is, de ez csak a túlzásba vitt használatnál tapasztaltam.

Íz: Csak egy nagyon minimális van, észre sem vehető, nem hasonlít a kólához.

Negatívum: Gyorsan kopik a tubuson a felirat. Így nem valami esztétikus az ajakápoló. Tudom, az a lényeg, ami benne van, de így nem szívesen veszem elő, utazás közben kenegetni a számat. A Primus ajakírnek is hamar lekopott a felirata tudom, de ott egyszínű volt a műanyag, nem volt gond a kinézettel.

Összegezve: Nem a legrosszabb ajakápoló amit használtam, de akinek kiszáradásra  hajlamosak az ajkai, annak csak felesleges pénzkidobás. Akinek pedig nem annyira problémás az ajakápolás, annak jó lehet, ha visszaszorítja a túlzott használatát (napi 5-8 kenegetés) és nem a legnagyobb mínuszokban akarja bevetésre szánni. Egyszerű ajakápoló, egyszerű tudással, egyszerű embereknek, de nem egyszerű áron. Ha szereted a különlegességeket, de kiszáradásra hajlamosak az ajkaid, akkor kenj alá valami bevált darabot, így kevesebb problémád lesz vele!

Újravenném-e? Ezt már biztos nem. A Cherrys változatot talán....


3 megjegyzés:

  1. Nekem is van, tényleg nem nagyon hidratál, bár ezt sejtettem, de én az íze miatt vettem meg.Nekem nagyon tetszik az íze/illata, szerintem teljesen hasonlít a Cola-ra. Én imádom. Én szeretném az egész készletet beszerezni a fémdobozzal együtt, de még nem találtam...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Húha, én azt hiszem láttam olyan készletet. A Claire's-ben van ilyen 4-es vagy 5-ös kiszerelés, de elég drága, 4000 HUF fölött van az ára. Van benne fanta, cola, cherrys cola, sprite... :)
      Claire's üzletek: Árkád, Westend Én legalábbis ezekben láttam ezeket. Van szájfény is, hasonló kiadásban, ha érdekel, bár annak is hasonlóan borsos az ára. :S

      Törlés
  2. Szia! A Douglasban van sokféle fém dobozos. Csúcs a Paul Frank, ennek a márkának a színesebb, ízesebb változata. :)

    VálaszTörlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com