2012. augusztus 25., szombat

Neszeszer egy kicsit másképp

Sziasztok!

Egy átlagos neszeszerben többnyire sminktermékeket találhat az ember. Most nem is erre helyezném a hangsúlyt, hanem pár melléktermékre, aminek előbb-utóbb azért nagy hasznát veszi az ember!

Sebtapasz
Bármikor jól jöhet. Nemcsak Neked, másnak is! Ha a cipő feltöri a lábad, nagy szolgálatot tehet. Legalábbis  tompítja a súrlódást!Sajnos megszüntetni a problémádat teljesen nem fogja. Mielőtt használnád, kellőképpen tisztítsd meg a kezelendő felületet, akár egy vizes-száraz zsebkendő kombóval, mert ha izzadt, vagy koszos területre kerül, sajnos nem fogja sokáig bírni! Sőt, még a 10 perces helyén maradás is csoda lehet!

Törlőkendő
Lehet kapni 10-15 darabos kiszereléseket is, így nem kell a nagyobbakat Magaddal cipelned! De egy melegebb napon, vagy a mosdó hiányában mégis csak több a semminél! Már 100 HUF-ért vásárolhatsz ilyen darabokat. Szerintem a melegebb időben mindenképpen hasznosak ezek a csomagok!

Gyógyszerek
Nem kell az egész dobozt cipelned! Elég, ha csak 2-2 szemet beleraksz a táskádba a következőkből: hasmenés elleni tabletta, fejfájás csillapító, hányinger elleni tabletta. Ha pedig hajlamos vagy az allergiára, akkor a már megszokott gyógyszeredből sem árt, ha van 1-1 szem tartalékban!

Zsebkendő
Alapdarab, bármikor jól jöhet, nincs miért ragozni. Egyedül talán az a része érdekes, hogy mibe tartod. Te is varrhatsz Magadnak zsebkendő tartót, de akár rendelhetsz is! Én Meskán láttam már jó néhány darabot, 3-4-re szívesen beruháznék. Újratölthetőek, nem szennyezik a környezetet, és ha ügyesen választasz, akár a táskádhoz is egy elég szép darabot passzinthatsz!

Szemöldökcsipesz
Mindig akadhat pár kósza szőrszál, ami kimaradt akár a sietségben, akár a tükör után. Ha a tökéletességhez vagy szokva, valószínű hogyha észreveszed zavarni fog, egészen addig amíg ki nem szeded. Persze jól jöhet a szálkák kiszedésénél is!

Fésű
A szél, és egyéb időjárási tényezők elronthatják az amúgy hibátlan hajat is. Sokszor hiába hajlakk, vagy a tökéletes belövés. De önmagában, napközben is alakulhat a hajunk, ami a rendezett megjelenés hátrányára válhat. Vannak kisebb fésűk is, nekem nagyon tetszetenek, mert nem csak fésű van bennük, hanem tükör is, így 2 in 1 szolgálatot tehetnek.

És Te mit ajánlanál még egy neszeszerbe? Nálad milyen egyéb dolgok találhatóak, a fent említetteken kívül? Nagyobb, vagy kisebb neszeszered van? 


2 megjegyzés:

  1. Körömreszelőt és kisollót ajánlanék még hozzá.

    ha van kedved nézz be hozzám:
    littlemucli.blogspot.com

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Lehet, hogy az is szükséges lenne, valóban.
      Benéztem hozzád már! :)

      Törlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com