2012. augusztus 5., vasárnap

Vegyes Haul (New Yorker, H&M)

Sziasztok!

Ritkán járok ilyen hasonló tömegboltokba vásárolni. Egyedül a NY-n kívül, talán a H&M-ből van összesen 2 pólóm. De ez változni látszik. Régebben a Jeans Club-ot szerettem nagyon, viszont az sajnos megszűnt. Így kezdtem el néha-néha benézegetni a New Yorkerbe. Nem sok dolgot sikerült innen sem szereznem, talán 3 ruhadarab volt, ami így a 2 éves nézelődéseim során Velem jött a pénztárhoz is. Ma csak véletlenül tévedtem be, de magával ragadott a leakciózás.

3 felsőt sikerült levadásznom, amit sosem hittem volna Magamról, hogy egyszerre ennyi dolgot is hazahozhatok onnan. Valamiért van bennem egy kis félsz a tömegcuccokkal szemben. Főleg azért fordulok meg itt ritkán, mert alapjáraton piszok drágának találom az üzletet, és olykor az akciókról is sikerült lemaradnom. Most végre sikerült jókor lennem, jó helyen.

Egy össze-vissza felső

 Nem tudom eldönteni, hogy mik vannak a felsőn. Messziről virágoknak tűnnek, de ha közelebbről megnézem olyan össze-vissza pacsmagnak tűnik az egész. Elég átlátszó az anyaga, szerintem melegebb napokon jó hasznát fogom majd venni. Ez a kedvenc darabom, jelenleg. A vicc az, hogy a barátom hívta fel rá a figyelmem. Mondta, hogy szerinte tök jól állna rajtam, vigyem be próbálni. Savanyú képpel ugyan, de megnéztem magamon a pólót, és lám ez tetszett a legjobban az összes közül. Ez volt az utolsó darab ebből a színből, ahogy láttam aznap. De elképzelhető, hogy még raknak ki belőle, na meg nem csak egyetlen egy NY üzlet van, szóval érdemes többe is bemenni.
Ára: 1490 HUF

Fekete csipkés:




Már régóta kerestem egy ilyet. Ezt is a barátom találta nekem. Bár kicsit sokallottam az árát, végül megvettem. Ha már régóta vágyok egy hasonlóra, csak nem lehet véletlen hogy akarom. Voltak akciósan is hosszabb, hasonló fazonú csipkés trikók, csak egy szem fekete sem volt már belőlük, ezért kényszerültem ezt megvenni.
Ára: 1990 HUF

Zöldeskék


A nyár nagy slágere ez a szín. Sokféle színben volt, még a sárgán is gondolkoztam, de rájöttem, hogy az igazi  bogár mágnes lenne. Így elhoztam ebben a színben. Egyszerű basic póló, hátul egy kicsit hosszabb. Nem nagy szám, de az ilyesmi pólókhoz szerintem jobban mutatnak az ékszerek.
Ára: 890 HUF

Testpermet
Erre is már régóta fájt a fogam. Ki volt rakva egy kis kosárkába a H&M elején. Mivel több is volt ebből a fajtából, elkezdtem kutakodni, és a legjobban tele lévő permetet hoztam el. Nem folyik, nem törött, semmi szépséghibája nincs. Ha elfogy, akkor kisebb kiszerelésben is tudok bele testpermetet készíteni. Biztos nem fog a kukában landolni a flakonja!
Ára: 250 HUF

+1 felső

Esküvőre vagyunk meghívva, így valami elegánsabb ruha után is kutatok. Bementünk egy helyi boltba, ahol a ruhaválasztáson kívül felkeltette a kíváncsiságomat ez a tunika-szerű felső. Annyira megtetszett, hogy elhoztam. Van hozzá öv is, megoszlanak a vélemények róla. Barátom szerint övvel sokkal jobban mutatok benne, míg más szerint övvel borzalmas. Nekem is jobban tetszik az övvel együtt, szerintem ad egy kisebb törést/kitekintést a ruha színén kívül.



Szerintem most érdemes ellátogatni az üzletekbe (NY,H&M), az utolsó leárazások folynak, és egyre jobb összegekért juthatunk a termékekhez. Olvastam, hogy valaki kemény 290 HUF-os áron is vásárolt már terméket NY-ből. Ennyiért szerintem akkor is megéri elhozni valamit, ha csak 1x-2x használod majd. De ilyenkor nem árthat az elővigyázatosság sem! Mivel nagy a zsúfoltság, lehet nagy a rendetlenség is, és így összekeveredhetnek a ruhák. Ha nem vagy biztos valamiben, inkább kérdezz rá, nehogy a kasszánál érjen valami meglepetés!
Mivel a délutáni órákban jönnek inkább a vásárlók (munka után többnyire), célszerűbb délelőtt útba ejteni a boltot. Biztos, hogy lesznek rajtad kívül mások is, de jobb, mintha 5-10 perceket kellene sorban állnod. Apropó sorban állás! Jobb ha végigjárod a boltot először, és kiválogatod azokat a ruhadarabokat, amiket fel akarsz próbálni, nehogy a kasszánál fuss bele egy olyanba, ami tetszik, de már végeztél a próbával. Inkább tegyél egy plusz kört a boltban, az nem akkora időkiesés Neked sem, mintha utólag kellene visszamenj!

Ti vettetek valamit a nagy nyári leárazásokon? Honnan? Mennyire vagytok akció vadászók? 

4 megjegyzés:

  1. nagyon jó cuccokat vadásztál. Én is szeretem a leárazásokat,de azért ésszel vásárolok,már így is sok ruhám van :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszi szépen, reméltem, hogy jól választottam. Szerencsére nyár elején csak egy topot vettem, és kaptam egy pólót is, így volt mire fognom a vásárlást... :D Meg valljuk be, jobban meg is úsztam anyagilag. Sajnos nekem olyan sok ruhám nincs, az utóbbi időben kezdem összeszedni magam. Hogy ez most jó-e kérdezzük meg inkább a pénztárcámat... :D

      Törlés
  2. Vicces én is esküvőre készülök, de nem találok megfelelő ruhát:/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én sem, még mindig és szorít az idő. Benézek Hádába, vagy Ázsia Centerbe még jövőhéten, hátha szerencsém lesz. Utóbbiba persze nem egyedül, mert sosem lehet tudni... :S

      Törlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com