2012. szeptember 15., szombat

Kipróbáltam-M Lady borotvahab

Sziasztok!

Sosem használtam borotva habot. Mégis az utóbbi időkben annyira befolyásolni kezdett az a sok jó, hangzatos tulajdonság, hogy vettem egy kisebb mintadarabot a Müllerben. Talán, egyszer mindenkinek ki kellene próbálnia. Én X éve még nagyon elzárkóztam tőle.

Leírás
50 ml
Ára: 150-180 HUF körül
Fajtája: Sensitiv (Van még egy barackos is, ugyanebből a márkából.)
Ez csak a minta darabra vonatkozik. A rendes nagy, 150 ml, és 455 HUF-ért láttam.

Tapasztalatok:
->El kell ismernem, hogy tényleg jobb, mintha csak felhabosított tusfürdővel próbálkoznánk. Először ért egy kis meglepetés, ugyanis előző életmódot folytatván, a szokásos módon nyomtam a borotvát. De mivel a hab, tök jól megpuhította a bőrt, sikerült 2 helyen is megvágnom magam. Nem vészes, csak fura volt, hogy így, különösebb erőkifejtés nélkül is sikerült eredményt elérnem.
-> A borotválás sikeresebb vele. 1-2 nappal tovább húzható, ami nyáron azért nem volt hátrány. De persze télen sem lesz az! :)
-> Elég sok alkalomra elég volt ez a kis mennyiség. 3x-4x használtam, mire kifogyott. Nyilván a nagyobb kiszerelés megvétele gazdaságosabb mindenki számára!


Ezek után még nagyon kíváncsi vagyok a borotva gélekre is. Csak ahogyan elnéztem, elég drágák, még a legkisebb márkából is, legalább 700 HUF-ba kerülnek.

Ti ha borotváltok, milyen habot használtok? Esetleg van valami kedvenc, bevált márkátok? Gélek közül? 

2 megjegyzés:

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com