2012. október 18., csütörtök

BB krém után, CC krém

Sziasztok! 

Mint tudjuk, Európa nagy BB krém lázban ég, amit tulajdonképpen a Távol-Kelettől vettünk át. Így, ők már jóval előrébb is vannak. Ennek ellenére az Európaiak próbálkoznak a lemaradás behozásával....Na de milyen sikerrel?


Nyilvánvaló, hogyha valaki előnnyel indul, és tartja az adott ütemhez magát, nem lustul el, akkor megtarthatja a tehetős előnyét a többiekkel szemben. Így van ezzel Ázsia is, ugyanis a BB krémek lassacskán lejárt dolognak számítanak arra fele. Hogy miért? Itt az új őrület, a CC krém, ami elsősorban Koreában hódít!

Mi is az a CC krém?
Tulajdonképpen a BB krém egy továbbfejlesztett változata. Elődjétől annyiban különbözik, hogy jobb fedést biztosít. Tehát nem csak az arcod színeit egységesíti és hidratál, hanem nagy erővel veszi fel a kesztyűt a pattanások láthatósága ellen. A CC rövidítés, az angol color corrective szóból ered, ami annyit tesz  magyar fordításban hogy színkorrigáló krém.

Miben más még? 
Persze nem csak az elnevezésben és a fedésben találhatunk eltérést, hanem a textúrában is. Sokkal krémesebbek, lágyabbak az előző szériás termékektől. Sőt, itt van egy nagyon jó hír a problémás bőrűeknek is: Olajmentes készítményekről van szó!

Érdekel?
Több mint valószínű, hogy a CC krémek az európai boltok polcaira szintúgy késéssel fognak helyet foglalni, akárcsak a BB krémek. Ennek ellenére az USA-ban és a Távol-Keleten már kaphatóak, sőt, elvileg rendelni is tudsz.

Nagyon durva, hogy itthon, meg úgy egész Európában még csak most kezd igazán kibontakozni a piac a BB krémeket illetően, de Koreában már sorra adják ki a CC krémeket. Tulajdonképpen az ilyen nagy világmárkáknak, tényleg nincs idejük reagálni, a piaci változásokra..Ezt azért nagyon sajnálom, mert tényleg, mire rendesen válogathatnánk a jobbnál jobb darabok között, vagy mire egy cég kijönne egy, az átlagtól azért jobb BB krémmel, addigra tudomásunkra jutnak a CC krémek. Ezután mi jön? Valószínű, hogy az eszeveszett kapkodás, hogy gyorsan dobjanak piacra ők is valamit.

Te hallottál már erről? Be fogsz szerezni CC krémet is? Mit gondolsz, vajon a DD krém lesz a következő dobás? 

9 megjegyzés:

  1. Várom mire a WW krémhez érünk... :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az már nagyon speckó lesz, szerintem árban is...:D

      Törlés
  2. Pedig már majdnem vettem egy "igazi" BB-krémet :D (tudom, lassú vagyok) Viszont így kivárok :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem lassúság ez, csupán vártad, hogy kiépüljön a piac. ;)

      Törlés
  3. nekem itthon kapható BB krémek akármelyike megfelel,mert ennél nagyobb fedésre nincs szükségem,mivel nem problémás a böröm

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerencsés vagy! Sajnos, nekem csak néha elég ez a fajta fedés, ezért lehet, hogy ha elfogy az előző BB krémem, akkor egy CC után fogok nyúlni.

      Törlés
  4. Én szívesen kipróbálnám, mert amúgy is nagy BB krém mániás vagyok, de lehet ez még jobb. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elvileg mindenképp jobb, csak nem tudni, hogy az árakkal mi újság lesz. Az azért sokat számítana.:)

      Törlés
  5. Sziasztok.
    Én BB krémet nem használtam, viszont kaptam Dél-Koreából CC krémet. Nagyon bevált, szeretem. Lágy, nem zsírosodik, nem maszkhatású- fed, de nem túlságosan.

    VálaszTörlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com