2012. október 17., szerda

Kérdőív az oldalról

Sziasztok! 

Mivel az oldal statisztikái és a kommentek száma mást mutat, arra gondoltam, hogy egy rövid kis kérdőívvel kérdezlek meg Titeket!
Így nincs az, hogy bárkinek a nevét kellene adnia esetleg egy negatívabb (de ÉPÍTŐ jellegű) hozzászólás mellé. Szabad a vásár, kíváncsi vagyok Rátok, és remélem Ti is az oldalra!

Itt a link:
http://ripet.hu/feedback.php?kid=02f6aa3ef2ac58250f87ebf1028cfdd3

Nem sok idő a kitöltés, tényleg csak 7 kérdésről van szó, azt hiszem ez bőven kibírható és feláldozható még időben is!:)

Köszönöm, ha kitöltitek, így remélhetőleg én is tanulok Tőletek valamit! 

2 megjegyzés:

  1. Azért azt ne feledd, hogy mindig különbséget kell tenni olvasó és kommentelő között. Mindig kevesebben lesznek az utóbbiak, a kettőt nem szabad egy kalap alá venni. Arról nem is beszélve, hogy a blogger statisztikája pontatlan... a google analytics ilyen szempontból sokkal megbízhatóbb.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Való igaz, a kettő között van különbség. Főleg, ha valaki pozitív megnyilvánulásokat ír, illetve olyan is aki csak akkor ír (akkor is csak negatívat), ha nem tetszik neki valami. Ezért adtam lehetőséget erre is, hogyha valaki lusta lenne oldalakat írni, annak azért jusson más fajta vélemény nyilvánításra is mód, ami talán egyszerűbb, még a lustábbaknak is. :)

      Törlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com