2012. november 5., hétfő

Elfogytak Októberben

Sziasztok!

Nem sok dolgot sikerült elfogyasztani az utóbbi időben, de azért, gondoltam megmutatom a termést, mert nehézkes őket őrizgetni a szobámban.

Rexona dezodor-Szerettem, bár igaz hogy a rózsaszín fajtája volt meg, azért tesi órák után jó használatot tett. Nagyon púderesnek éreztem fújás után, az illatával sem voltam kibékülve. Így az utód, marad az Aloe Verás Rexona szintúgy spray kiszerelésben. Amúgy, ahhoz képest, hogy ez spray volt, igazán lassan akart elfogyni, akárhogy is akartam. A végén már kölcsön is adtam szívesen, "csak fogyjon már el végre" alapon.

Garnier Ultra Doux zöld - Szilikon és parabén mentes innováció a Garniertől. Az illatáért oda-vissza voltam, ráadásul amikor beugrott a boltok polcaira, csak 499 HUF-ot kóstált, gondoltam ennyiért miért ne próbálnám ki? Picit száríthatja a hajat, Nálam ez pont jó volt zsírosodás ellen. Szépen habzik, sőt vízzel vegyítve is kitűnően tisztít. Ha megint elérhető közelségűnek fogom érezni az árát, szívesen újraveszem. Egyelőre beérem a mostani Balea samponnal, ami szintúgy szilikon mentes.:)


Yves Rocher fekete szedres mini tusfürdő-Még a nyáron vettem, de jó szolgálatot tett, amikor kevés időre utaztam el. Így egyáltalán nem kellett magammal cipelnem a nagyobb kiszerelést. Ez volt az első olyan tusfürdő tőlük, amit teljesen el is használtam, és ami az enyém is volt. Jó illatot hagyott a bőrömön, lemosás után is intenzív volt. Utána, már másnapra nem maradt meg ugyan, az illat, de nem volt vele semmilyen problémám. Jól habzott, nem irritált. Picit drágábbak a termékeik az átlagnál, de szerintem néha megengedhető ez is magunknak. Valószínűleg veszek még Tőlük tusfürdőt.

Balea Grapefruitos tusfürdő
Hamar lejárt az ideje, jó, frissítő illata volt, de ennyi. Nem nyert meg annyira magának, hiszen úgyis nagy divat lett használni, sokaknál látom a bejegyzésekben is. Annyira nem habzott, de ezt nem róhatom fel negatívumként. Egyszer elég volt, nem volt vele semmi gondom szerencsére. Az utód már megvan, egy Aveo tusfürdő személyében.

Nektek megvan valamelyik termék? Mi a kedvenc tusfürdőtök? Szerintetek is unalmas a "tömegtermék"?

2 megjegyzés:

  1. Balea tusfürdőnek biztos fincsi illata lehet.Én szeretem a termékeiket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is szeretem, csak néha olyan rossz tömegterméket venni. Olyankor sokszor rám jön, hogy nem feltétlenül kell a tömeg után menni, jobb ha van eredetiség az emberben.:)

      Törlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com