2012. november 25., vasárnap

Ünnepi meglepetés nyereményjáték I.

Sziasztok! 

Ahogy jönnek az ünnepek, én is készülgetek meglepetésekkel a Számotokra! Ezért az elkövetkezendő időkben nem árt nyitott szemmel járnotok! Úgy gondolom, azért a nyereményért, egy minimális munka nagyon nem nagy dolog, ezért a nyereményjáték a következőképp fog lezajlani:
-Válaszolj egy egyszerű kérdésre: Mely országban voltam a nyár folyamán? (Egyetlen egyszer hagytam el a nyáron Mo.-t, nem lesz nehéz kitalálni, csak keresgéljetek a bejegyzések között! Régebbi követők előnyben!) 
A nyeremény: A képen egy ópiumos szappan látható, de az ajándék második fele meglepetést, sőt...talán több meglepetés is lesz!
A szappanról: Pattanásos, gyulladt arcbőrre nagyon hasznos. Természetes összetevőkből áll, nem tartalmaz tartósítószert!


Szabályok: 
-Legyen magyarországi lakcímed! Ha külföldön laksz, szívesen elküldöm itt egy rokonnak a nyereményed, ő majd továbbítja Neked! Sajnos ennél többet nem tudok bevállalni! A határon túli, szomszédos magyaroktól is elnézést kérek!
-Elsősorban a régebbi követőimnek kedvezek ezzel a játékkal! Ha régebbi követőm vagy, 5 plusz eséllyel indulsz a játékban! (2012. 11. 25.-én, délelőtt a követők száma 36, lefotózva)
Ők (36 követő) mellesleg mindig, minden játékban előnyt fog élvezni a többiekkel szemben! Igen, az új követőkkel szemben is, egy darabig! Én egyszer már felhívtam a figyelmeteket erre, hogy érdemes követni, mert a követőkkel kivételezni fogok mindig.
- Részt vehetsz "nem követőként" is a játékban, így 1 db, azaz egy eséllyel tudok szolgálni a Számodra!
- A nyertesnek van 2, azaz kettő napja arra, hogy jelentkezzen a nyereményéért! Nem fogom betaggelni facebook-on, nem fogok levelet írni neki. Egyszerűen a neve ki lesz írva, amikor eredményt hirdetek! Úgy gondolom, az a legtisztességesebb, ha már jelentkeztek valamire, az az hogy utána is néztek! :) Ha nem jelentkezik a nyertes, újra sorsolok természetesen!
A jelentkezés formája mindegy: e-mail, Facebook oldalon, bejegyzés alá, Bloggeren a poszt alá. A többit úgyis privátban fogjuk megbeszélni!
- Erre a játékra csak az első,  40 leggyorsabban jelentkező embert tudom fogadni!
- Bármely szabály megszegése, új sorsolást, és a blog további játékaiból való kitiltást vonja maga után az adott személy számára!
-Aki füllenteni szeretne, hogy RÉGI követő, kitiltom nem csak a játékokból, az oldalról is!

Plusz esélyek csak is a RÉGI követőimnek (36 ember számára) elérhetőek:
+1 esély, ha nyomsz egy Tetsziket az oldal Facebook oldalára!

A bejegyzést CSAK így fogadom el! 
Példa:
Szia, xy vagyok, régi/új követőd/nem követlek! <a Te opciód kerül ide értelemszerűen>
Válasz a kérdésre: Hawaii-szigetek (Csak egy példa!)
x esélyem van (Régebbi követők pedig jelezzék, ha nyomtak egy tetsziket, és az összesített esélyszámotokat kérem beírni!)
Ha nem fognak stimmelni a számok Facebook-on, és az itt, az általatok leírtak között, megszűnik a plusz esély ezen formája!


Jelentkezési határidő: 2012. 11. 25. Este 8 óra! 

Sorsolás: 2012. 11. 26. Este 7-9 óra között! 

Természetesen, nem csak Nektek vannak kötelességeitek, hanem Rám is vonatkoznak szabályok, nem bújok ki alóluk!
-Vállalom, hogy az eredmény kihirdetése után 5-6 nap múlva (legkésőbb!) feladom a csomagod.
- Ha esetleg Pest megyei, vagy budapesti nyertesünk lenne és igényt tart rá, szívesen odaadom személyesen is a nyereményét egy előre megbeszélt időpontban! Így, még talán előbb is kézbe kapja, mintha a Postára bíznánk az egészet!  


  Jó játékot, sok szerencsét mindenkinek! 

13 megjegyzés:

  1. Szia Andus!

    Gabi vagyok, régi és új követőd is egyben. Eddig az RSS-re fel voltam iratkozva, de most láttam, hogy az GFC-n nem számít, így ott is nyomtam egy követést és én lettem a 37. :)
    Válasz a feltett kérdésedre: Svájcban voltál a nyáron.
    1 esélyem van a nyereményjátékban.

    Üdv:

    Gabi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Gabi!
      Ajj, úgy sajnálom. Pedig láttam Facebookon is ment a tetszik gomb, már a kezdetek kezdetén.:(
      A válasz jó, jelentkezésed elfogadva! Mindjárt sorsolok!

      Törlés
  2. Szia, Monika vagyok, új követőd (de régi olvasód :) )
    Válasz a kérdésre: Svájcban voltál, (először a Tisza-tavat akartam írni, de még jó, hogy újraolvastam a kérdést, hogy külföldre gondoltál :) a Tisza-tó annyira megragadt bennem, mert olyan aranyos voltál, ahogy írtad, hogy nyugodtan menjünk oda Hozzád :) )
    1 esélyem van.
    Köszi szépen a lehetőséget :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Kedves Tőled, hogy ilyenekre is emlékszel. Nekem annyi minden van a fejemben most, hogy nem tudom, mi volt 2 hete, nem hogy még nyáron.:(
      A jelentkezésed elfogadva!

      Törlés
  3. Először én is majdnem a Tisza-tavat írtam. :)

    VálaszTörlés
  4. kár hogy alig pár órás volt a játék,most értem csak géphez.. :(

    VálaszTörlés
  5. Igen, hát én is lekéstem a játékot. Sok sikert kívánok a jelentkezőknek! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Majd talán legközelebb! Ebből én is tanultam! :)

      Törlés
  6. fasznak raksz ki nyereményjátékot ha ilyen rövid...tudod mit? nem is kell a szar nyereményed úgyse loreal vagy nagy márkás terméket adsz a látogatóknak...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szívesen válaszolnék a Te stílusodban, de félek, hogy ez a tirpák mód már annyira a Tiéd, hogy nem tudnám tökéletesen átvenni.;)
      Én úgy tudtam, a nyereményjátéknak örülni szokás, nem pedig elégedetlenkedni.
      U.i.:Nyilván azért kifogásolod az időt, mert jelentkeztél volna. Most magadnak mondtál ellent, elég szembetűnően.

      Törlés
    2. maga a játék feltételei is hülyén voltak meghirdetve, rövidnek tervezted a játékot, hülyeség a nyeremény. Talán észbe kaphatsz, hogy a kritériumok alapján kissé többre tartod magad meg a blogod, mint ami... ("Első 40 jelentkezőt tudod elfogadni", erre van összvissz 2...) Legalább tudom, erre nem járok többet.

      Törlés
    3. Helyes, legalább olyan látogató nyer majd, aki örül majd a "márkátlan" termékeknek is, és nem egy elkényeztetett valaki, akinek csak a Loreal és hasonló drága termék a jó...Erre már igazán nem tudok (és nem is akarok) mit mondani.:)
      Úgyis jössz még ide, attól függetlenül, hogy itt osztod az észt. Ha nem tetszenek a feltételek és a nyeremények, nem kell jelentkezni, mindenkinek szíve joga mit csinál. És abban igazad van, hogy lehet hülyeség a limit, de ezt elő lehet adni kevésbé tirpákabb stílusban is mint "a fasznak raksz ki" és hasonló társaik...;) Ez nem engem minősít, hanem Téged, remélem tudod.

      Törlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com