2012. december 27., csütörtök

Bombariadó az Arénában...és a termése

Sziasztok! 

Igen, a címből kiderül mennyire fantasztikus volt a napom. Vagyis, inkább bosszantóan csalódottnak éreztem magam. Egyszer mennék el moziba, hogy kirángassam magam a vizsgaidőszakból, hisz' elég volt a Szentestét és a Karácsonyt is végigtanulni egyelőre. Rosszul hittem, hogy ennyi kijár nekem is, bár ez a kellemetlenség, annyira nem rontotta el a napom, csak mégis...

Igazából, érdekes volt mert a film alig kezdődött el, egy bő negyed órája ment, de valamiért megállt a vetítés. Nem értette senki sem, hogy mi van. 2 percnyi tesze-toszáskodás után a barátom nekiindult, hogy már pedig ő szól, hogy szoszi van a mákos pitében, most már csináljanak valamit, ha kifizettük a jegyet. Ekkor jött be egy leányzó, hogy gyorsan kifelé, bomba riadó van. Kicsit megijedtem, hogy West Balkán feelingje lesz a dolognak, és itt is kitör a pánik, aztán a szüleim csak az összenyomott/taposott testemet azonosíthatják a hullaházban....Élmény lett volna Karácsony után egy nappal, gondolhatjátok.
 De nem történt semmi komoly baj, mindenki szépen kulturáltan elhagyta a mozit. Bár, nem értettem a siettetést, mert a film leállta és a figyelmeztetés között eltelt 2 perc alatt, vagy 10x felrobbanhattunk volna. Lehet jobb ötlet lett volna  bemondani valami hangosbemondón, hogy mi történt..Ez a rész egy kicsit kiakasztott, hogy igazi vészhelyzet vagy egy támadás esetén kb. ott maradok, ha ilyen iramban történik a kiürítés. Lehet durva dolog ilyen párhuzamokat levonni, más történések alapján, de na, mégis az én és egy szerettem bőréről van szó!
De az a legfontosabb, hogy valószínűleg vaklárma volt és nem történt senkinek semmi baja!(Ennek ellenére, informálódtam, és kárpótolva leszünk a mozi által, elég korrekt módon!)


Ezért, az eset, és egy kis bosszankodás után,nekilódultam a vásárlásnak az Árkádban, a barátom javaslatára. Mivel a mozi utáni terv úgyis vásárlás lett volna, ezért betértünk oda, gondoltam egy kicsit lenyugszom és nem azon kattogok, hogy mi lett volna, ha...
A termés a következő lett: 

- pulcsi: Már mióta 1 ilyet kerestem!-New Yorker-2990 HUF
-NYC szemhéjtus-leértékelve 599HUF
- Lovely szempillaspirál-645 HUF
-Balea cseresznyés sampon
Olyan régóta kerestem egy ilyen pulcsit, elfogadható árba...Több mint 2 éve. Hasonlót már láttam, de tizenvalahány ezrekért nem akartam a magaménak tudni.


Őt is kinéztem már, Verus (Lakkfan) egy posztjában olvastam róla, mivel ő sem találta borzalmasnak, megerősített abban, hogy a cseresznyés illatú gyűjteményem egy újabb darabbal bővüljön. :) 

A Lovely kis sárga csodája nagyon szépen remekelt a Krémmánián, de régebben, amikor lett volna lehetőségem megvenni, mindig lefosztott polcokkal találkoztam. Most végre több sikerrel jártam! A NYC szemtus pedig le volt árazva 599 HUF-ra, bűn lett volna úgy ott hagyni, hogy alapból is váltani terveztem a már kicsikét régi Essence-t.


Minden rosszban van valami jó, ahogy szokás mondani. Itt szerencsére, többnyire a jó érvényesült. Bár egy ideig, kétkedve fogok nyugodt szívvel mozikba ülni, az egyszer biztos.

Ui: Karácsonyi ajándékos posztot nem mertem hozni, mert tudom, hogy az ajándékozás fogalma mindenkinél más és más. Valaki szerényebb értéket kap, valaki semmit, valaki meg dúskál a jóban. Ilyenkor úgy érzem, jobban kijöhet/kiérződhet az, hogy kinek mije van, mije nincs, és féltem, rongyrázásnak élhetik meg sokan azt, hogyha porondszerűen elkezdem bemutatni hogy miket kaptam. Ha szeretnétek látni, szóljatok, de azt is megértem, ha nem vagytok rá kíváncsiak! Amit érdekesnek találok, úgyis bemutatom majd a blogon, csak jóval hosszabb idő után. Nem szerettem volna senkiben rossz érzéseket kelteni, főleg nem Karácsonykor, hogy: jaj nézzétek mit kaptam, ezért nem szerettem volna az ajándékokról posztolni, az ünnepek alatt.

14 megjegyzés:

  1. Szerintem tedd fel nyugodtan az ajándékaidat. :)
    Megkaptam a csomagot, köszi szépen, csak még sajnos nem tudtam lefényképezni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Felraktam!
      Jaj de jó, már akartam üzit írni, de tudtam, hogy épp csak hazaesel, lehet nem ez lesz a legnagyobb bajod a család stb.. mellett.:)

      Törlés
  2. Szerintem is felteheted az ajándékokat :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Felraktam a bejegyzést! Jó, hogy sokatokat érdekel az ilyesmi is! :)

      Törlés
  3. Teljesen jogosan háborodtál fel...a helyedben én is dühös lettem volna, de legalább volt valami jó is a dologban. :)
    Engem is érdekelne, mit kaptál!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Legalább kárpótolva lettünk, még ha ki is küldtek a filmről...és nem lett semmi baja senkinek.:)

      Törlés
  4. Én ma amúgy a Kökiben voltam, nagy leárazásokat láttam, pl. a tally weijl-ben 50%-os árengedmény van. :) Hátha érdekel valakit.. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én ott múlt héten voltam, de most mindenhol mennek a leárazások, hála az égnek. :) Igaz, kb. bolondokháza van ilyenkor, minden bevásárló központban. :S

      Törlés
  5. Örülök, hogy nem lett semmi bajotok!Ebből is látszik, hogy a vásárlás mindenre vigasz :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, ez kedves Tőled!:) Sejtettük, hogy kamu, mert az igazi támadásokat sajnos nem divat bejelenteni. Ezért volt, bosszantó az egész szitu. Főleg, hogy kiderült, hogy egy 38 éves pasas szórakozott...:D
      Bár, nem minden esetben vigasz, sajnos. De most kivételesen, jó szolgálatot tett, hogy ez is be volt tervezve! :)

      Törlés
  6. Hát én is dühös lettem volna :) örülök, hogy kihagytuk a mozit, tegnap mi is oda akartunk menni, de végül inkább Árkád mellett és a vásárlás mellett döntöttünk (milyen jól).
    Engem is érdekel amúgy :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ráéreztetek, nagyon jól! Az Árkádban, pedig jól elkerülhettük egymást, mi is ott voltunk! Bár nem meglepő, most is egy csomóan voltak. Nem állt meg az élet, főleg most! :)

      Törlés
  7. végre egy blogger aki nem nagyképűsködni akar az ajándékaival, mint egyesek köhömm köhömm nevet nem is mondok úgyis magára ismer aki akar...
    1-2 fellengzős liba itt smink boxon példát vehetne rólad!
    big lájk az ui.: miatt!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Biztosan, ők is úgy látják mint én, csak szerintem ők nem írták le, hogy mit gondolnak ezzel kapcsolatosan, vagy elfelejthették, mert siettek máshova stb....:)
      De köszi a véleményt, örülök ha másnak gondolsz és nem feltétlenül rossz értelemben! :)

      Törlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com