2013. január 17., csütörtök

Életjel

Sziasztok!
Rettenetesen sajnálom, hogy most nincs időm írni, de egyelőre lefoglal a vizsgaidőszakkal való szélmalom harc. Eddig nagyon úgy néz ki, hogy én állok nyerésre, szeretném, ha ez továbbra is így maradna! 11:0 ide. De, mindjárt vége a megpróbáltatásoknak!

Addig is, a Facebook oldalon gyakrabban tudok kommunikálni és írni Nektek! Ha van kedvetek, nyomjatok egy tetsziket az oldalra! Most éppen egy kis ízelítőt adtam, milyen bejegyzések várhatóak a hétvégén! Válasszatok kedvetekre az oldal Facebook-ján, hívjatok, írjatok, utólag pedig igyekszem válaszolni!

Újítás: Egy kis újítás is került a blogra. A bejegyzés alatt, értékelhetitek azt, én 4 kategóriára bontottam az értékelést: Tetszett, Nem tetszett, Hasznos volt, Haszontalan. Azért szedtem ennyire külön őket, mert sokszor vagyok én is úgy, hogy oké, jó kis bejegyzést olvastam, de saját magam számára nem hasznosak az információk, mert nincsen lehetőségem megvalósítani őket, túl komplikált az anyag, vagy éppen nem szezonális dolgot olvastam stb... Fontos, hogy csak 1-re tudtok majd szavazni! Rájöttem, hogy talán, a lustább olvasóktól, akik nem írnak kommentet, ez is lehet egy visszajelzési mód, 1 kattintás meg már tényleg nem a világ! Használjátok egészséggel (és ésszel), hogy a visszajelzés is a fejlődést szolgálhassa! :)

Köszönöm, hogy itt vagytok, remélem kibírjuk ezt a kicsi időt még, mindjárt végzem és utána belevetem magam, mindenféle írogatásba! Ha van ötletetek a témát illetően, szívesen fogadom!

Valaki pedig írta, hogy írjak tesztet a cseresznyevirágos samponról, üzenem neki, hogy meglesz, már használtam párszor, de akkor később (kb. 2 hét) készítek külön bejegyzést is, az Ő kérésére! Nem felejtettem el semmit se, csak épp válaszolni külön-külön nincs időm! 

1 megjegyzés:

  1. Én kértem a tesztet a cseresznyés Balea samponról. Nagyon aranyos tőled, hogy emlékszel rá. :)

    Sok sikert a vizsgaidőszakhoz!

    Dóri

    VálaszTörlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com