2013. február 3., vasárnap

Avon color trend spirál- Amit nem kéne megvenned II.

Sziasztok!

Szempillaspirált a nők többsége használ, még ha csak nagyon egyszerűen elkészíthető sminket is készít el magának valaki mindennap. De íme egy spirál, ami talán jobb, ha nem landol a csomagodban!

Ezt a spirált, még régebben kaptam, de nem nyűgözött le annyira, hogy utána ácsingózzak. Már a csomagolása sem annyira az a kifinomult nőies (szerintem). De, elhasználtam, hiszen úgy voltam vele, hogy a könyvet nem szabad a borítója alapján megítélni, legyen szó akármiről! Viszont, a csalódás, nem maradt el.

Akciósan 599 vagy 699 HUF-ért lehet megvásárolni. Eredeti áráról sajnos nem tudok nyilatkozni, de valószínű, hogy olyan 1000 HUF körül lehet.



Név: Avon color trend great lenghts

Csomagolás: Egyszerű fekete, kék kupakkal. A felirat is kékes, nem vitték túlzásba a design-t. 7 ml-nyi festék található benne.
Festék színe: fekete

Kefe: Semmi görbülés, semmi ív, semmi könnyítés.Egyszerű, nagyon hagyományos.  Az anyag sima fekete festék, rostszálak nélkül.



Negatívumok:
-
Név: Hosszításra lett kitalálva, amit nagyon minimálisan teljesít. Levesz az eredményességéből, hogy összetapasztja a pillákat, elég csúnyán.
- A szem alatt összegyűlik a festékpor a pillákról. Újabb mínusz pont.
- Nehéz használat: A kisebb pilláimat nehéz volt vele kifesteni. Ráadásképp, mikor friss volt, nagyon könnyen mozgott benne a festék, ráment a spirál másik felére, ahonnan akárhogy is forgattam, mindig került valahova fekete festék. (Nem, nem azért, mert gyakorlatlan voltam, azelőtt azért pár spirált elfogyasztottam már.)
- Csomósodás: Nem lehetett szépen elválasztani a szempillákat. Nem nevezném póklábaknak, amiket a spirál csinált. Inkább óriási madárpók lábakat csinált, ha mindenképp a póknál akarok maradni, mint hasonlat.
- Más spiráltól sose hullott ennyire a szempillám. Volt már drágább darabom is, meg azonos árkategóriás is, de annyira sose hullott a szempillám. Ezért is korlátozódott a kapcsolatunk 3 vagy szűk 4 hónapra.
-Ami pedig eper volt tejszínhabbal: Nem csak, hogy összetapasztotta a pillákat, hanem még nehezen is lehetett lemosni a festéket. Ez nálam igencsak válóok.



A spirált megtartottam,mert a ricinus olajos pakoláshoz való felrakás miatt, nagy reményeket fűztem hozzá. Mindenesetre, ez egy hatalmas, mi több, óriási "nem kategória" Nálam. Azóta vannak fenntartásaim az Avon spiráljaival, ami hol beigazolódni, hol pedig cáfolódni látszik. Most, hogy a leírás végére értem, azt teljes bátorsággal megállapíthatod, mint olvasó, hogy sikerült a világ, talán legrosszabb spirálját kifognom! :) De a puding próbája az evés, így pedig legalább Ti nem eshettek abba a hibába mint Én!

Neked mi a véleményed az Avon spiráljairól? Mi a Te kedvenc spirálod?
Kérlek értékeljétek a bejegyzést a lent választható 4 opció valamelyikével! 

4 megjegyzés:

  1. En a supershock ot hasznàlom màr règ ès nagyon jó.A color trend àltalad hasznàlt spiràlja màr nincs katalógus an,én most kaptam a ,,szivecskès,, Valentin napost,kipróbàltam ès nagyon jó.

    VálaszTörlés
  2. én is a supershock-ot használtam majdnem 3 évig (persze közben újravettem), imádtam még most is azt mondom, hogy az a legjobb azok körül amiket kipróbáltam. most kísérletezek a blogom miatt is, de szerintem egyszer úgyis visszatérek hozzá. azt bátran merem ajánlani, 5*-ös :)

    VálaszTörlés
  3. Én is SuperShock-ot használok most, nagyon bejön. Kb 1 hónapja használom, elötte Oriflame vízálló szilikonkefés spirálját használtam évekig. A Supershockot ajándékba kaptam, de nagyon bejön :)
    Amúgy nem nagyon szeretem a ColorTrendes smink cuccokat. Szerintem jóval gyengébb a minőségük akár a többi Avonoshoz képest is. (legalábbis jó pár éve így volt, de azóta nem is vettem)

    VálaszTörlés
  4. Nekem nem jönnek be az Avonos spirálok (főleg nem a CT-szerintem az tényleg csak tiniknek való), bár az új spirál az irresistibly sexy nagyon szuper, az biztosan nem utolsó vásárlásom :) A Supershock nekem nem vált be sajnos.

    VálaszTörlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com