2013. február 16., szombat

Hiányzó termékek- Neked, Nekem, Neki...?

Sziasztok!

Az élet maga folyamatos változás, és hiába sokszor, hogy 1-1 termék közönségdíjas, sokan szeretik, idővel kivonják a forgalomból. Pedig, szerintem az ilyen közönség kedvenceit kár kivenni akárhonnan is, hiszen a jó hír és megelégedettség sokkal több új vásárlót vonzana. Meg, szerintem sokkal többet ér, egy régebbi, de bevált termék, mint 1 új, de félig (vagy rosszabbul) működő társa. Persze, lehet hogy az összetétel barátságosabb, mert új kort írunk, és egyre jobban haladunk a bio és egyéb természetes dolgok felé.

Minden esetre, van pár dolog, amit hiányolok a mostani generációkból!

Avon Clearskin bőrradír
Már egyszer írtam róla, hogy 5-6 éve volt egy arcradírjuk, ami nagyon megtetszett. A mostani katalógust néztem, de sajnos nem találtam semmi hasonlót. Pedig emlékszem, hogy mentolos volt, és hogy szépen radírozott. Próbáltam más bőrradírt is, a Baleától, de többet ártott mint használt, itt pedig be is fejeztem a nagy kísérletezést. Hiányzik nagyon...!
Forrás: http://www.velemeny.com/UploadFiles/0000044/992b2511-c2d9-4efb-bccd-19618e80d560.jpg


Avon pattanástalanító korrektor
Még a bőrradír előtt, egy ismerősöm a korai pattanásaim elleni harcban kölcsönadta az Avon pattanástalanító korrektorját. Nem csak, hogy elfedte a csúnyaságot/kat/, nagyon szépen szárította őket! Láttam, valami hasonló terméke most is van az Avonnak, de félek, hogy már nem lesz ugyanaz a hatás.

Aknesol
A boltok polcain láttam még a régebbi kiadást. Az új tervezésben volt, hogy megvegyem, de annyira drága és annyi rosszalló véleményt olvastam róla, hogy inkább kihagytam a vételt. Helyette kikevertettem a saját Aknesolom, de hát nem tudom...Változó, ahogy teljesít. Úgyhogy, fogom a fejem, hogy nem volt időm (és eszem), hogy idejében kipróbáljam!
Forrás: http://webpatikam.hu/datas/2011/0129/183/F2011_0126_115051.jpg


Cseresznyés parfüm
Nem, nem a Star Nature márkáról van szó! Életem egyik legnagyobb baklövését sikeresen Franciaországban követtem el, Nancyban. A Claire's nevű boltban nézelődve akadtam rá erre a parfümre, de csak tesztszer volt belőle, így azt is otthagytam a boltban. Ám, egy másik üzletben, valahol a közelben volt egyetlen egy darab. Mivel már belenyugodtam abba, hogy nincs, meg már amúgy is vettem helyette 2 másik parfümöt, jobbnak láttam ha hagyom az egészet a francba. Azóta is ácsingózom a parfüm után, mert nagyon erős cseresznye illata volt. Pedig itthon, amikor csak a Claire's-be járok, mindig utána kérdezek, hogy esetleg ilyen parfümjük nincs-e, vagy nem-e várható. De nagyon úgy tűnik, ez a vonat elment. Nem sokszor szoktam megbánni valamit, hogyha nem veszem meg végül, viszont ez az 1 termék iszonyúan böki a csőrömet. Főbe lőni azért nem fogom Magam, mert annyit tényleg nem ér, csak egyszerűen felfoghatatlan, hogy már akkor is ennyire cseresznye-buznyák voltam, és otthagytam azt a parfümöt!

Nektek volt már olyan terméketek, amit beszüntettek, de jól beváltak? Esetleg meg akartátok venni, de végül nem tudtátok? Mik voltak azok?
 Jó hétvégét!

9 megjegyzés:

  1. Az a bőrradír most is van,csak zöld a színe.De ugyanaz a termékcsalád.Meg nem mondom mi a neve,de én is sajnáltam a kéket,említettem annak akitől rendelni szoktam,ő mondta.Megrendeltem,és tényleg ugyanaz.A hatás,az illat,csak a szín nem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És ugyan olyan brutál erősen radíroz mint a régi? Ugyanaz a sűrű krém?

      Törlés
    2. Igen,egyértelműen!!!Csak a szín más,de a hatás azonos.Még az illata is.

      Törlés
    3. Szia!
      Köszi a tippeket, akkor megvan, hogy legközelebb mit kérek az Avonból! Már ki vagyok érezve egy jóféle radírozásra, főleg olyanra, ami használ is, nem csak bedurrantja az arcomat! :)

      Törlés
  2. http://kremmania.hu/kremek/avon-clearskin-porustisztito-arcradir Ő az.

    VálaszTörlés
  3. A bőrradír az nekem is szívfájdalmam, nagyon imádtam, de évek óta nem látom már. Pedig az volt a legjobb.
    Ami eltűnt és nagyon szerettem, az egy Palmolive tusfürdő. Narancssárga csomagolása volt, és több vitamin is volt benne, többek között E vitamin. Nagyon szerettem, és tök jól hidratált, de megszüntették. egy ideig volt még belőle folyékony szappan, aztán az is elpárolgott :(

    Nem értem miért kell kivonni a jó dolgokat :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Utóbbit, sajnos én sem értem. Talán csak pénzhajkurászás az egész, tudják, hogyha elveszik a jót, akkor újabbat fogunk keresni, és még ha tudatosan vásárol az ember, akkor is beszalad 1-1 utód, ami nem olyan lesz, mint a jól bevált. De ők pénzt nyernek...az meg már nem számít, hogy egy vásárlót veszítettek.

      Törlés
  4. A zöld feliratú börradir nagyon jó!!!!Ès a pattanások elleni korrektorrúzs is megvan ès nagyon hatásos.

    VálaszTörlés
  5. Nekem is megvolt az Avonos bőrrdír...most egy Niveát hazsnálok, és az is nagyon jó :)

    VálaszTörlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com