2013. február 19., kedd

Nivea Fitness Tour-2013

Sziasztok! 

Biztosan feltűnt, hogy az utóbbi időben, nem annyira aktív a blog. Vagyis, ha volt friss, akkor csak hétvégén tettem oda Magam. Nem fogok magyarázkodni, akkor fogok írni, amikor Nekem jól esik, amikor erőt érzek és értelmét látom. De, nagyon jó érzéssel tölt el, hogy egyre több feliratkozottat láthatok és hogy sokan kommenteltek! Sajnos, nem tudom mindenre azonnal válaszolni, de igyekszem! Mostanság viszont, valamiért kapok a Niveától leveleket, függetlenül attól, hogy megírtam, rohadtul nem szeretem a kézkrémjüket. Mivel nem akarok s*gget csinálni sem a számból, sem a billentyűzetemből, a múltkori sajtóanyag nem is került ki, pláne úgy, hogy mindenki kirakosgatta. Nem akartam 150-edjére olyat közölni, amit már mindenki tud, meg nem is annyira érdekfeszítő.
Nem tudom, ezek a sajtó anyagok mennyire bejövősek a számotokra, de ha szóltok, akkor nem rakok ki ilyesmit többet! 
Mivel, mostanában rákaptam a biciklizésre és még ősz körül egy kicsit a zumbázásra is, elmondhatom, hogy a sport lassacskán fontos szerepet tölt be az életemben (Még ha ez nem is abban nyilvánul meg, hogy nádszálkisasszony vagyok).  A lényeg az annyi, hogy március végén útjára indul a  Nivea Fitness Tour, aminek az információit megtalálhatjátok lejjebb!



 "Március végén immár hetedik alkalommal indul útjára a nagy sikerű Fitness Tour, mely a tavalyi évben családi egészség és sport nappá bővült. A szervezők Budapesten, és öt vidéki nagyvárosban várják azokat, akik szeretnének aktívan kikapcsolódni, életmódot váltani, vagy megismerkedni a legizgalmasabb mozgási lehetőségekkel.

A BodyArt, a Capoeira, a BodyArt, vagy a Kangoo kifejezések talán már neked is ismerősen hangzanak, mégis biztos lehetsz abban, hogy nem maradsz új élmények nélkül, ha ellátogatsz a NIVEA Fitness Tourra. Füzessy Balázs és csapata közreműködésével a fitnesz legújabb irányzataival ismerkedhetsz meg. Kipróbálhatod az XBody-t, a BOSU-t, a Kettlebell-t, vagy akár a TRX-et is. Meggyőztünk? Akkor hozd magaddal a barátnődet is, vagy akár az egész családot, hiszen a programok között minden korosztály találhat kedvére valót: a legkisebbeket játszóház, trambulin és gyerekfitnesz várja.

A fittség alapja azonban nem pusztán a mozgás. A Tour állomásain életmód-, illetve táplálkozási tanácsadással is segítenek szakértőink, ha szeretnéd megtudni, vajon mi az, amit a mozgáson túl még megtehetsz önmagadért. Természetesen várnak majd a NIVEA szakemberei is! A NIVEA Chill-out sarokban bőrtípus meghatározással, bőrápolási tanácsadással, és arctornával teszik teljessé a napod.

A NIVEA Fitness Tour 2013-as állomásai:

Miskolc
Március 24.
Vasárnap
Szeged
Április 07.
Vasárnap
Debrecen
Április 16.
Kedd
Pécs
Április 21.
Vasárnap
Győr
Április 27.
Szombat
Budapest
Április 28.
Vasárnap








Fontos:
A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. További információ és regisztráció márciustól a www.nivea.hu/tour13 oldalon.

A legutolsó mondatot, fontosnak tartottam kiemelni, nehogy valaki egy ilyen miatt maradjon le egy kis mozgásról! Kivételesen tetszik ez a fajta kezdeményezés, régebben sokkal jobban elsiklottam az ilyenek felett, ami nem tett jót, ezért is bátorítalak Titeket, hogy vegyetek részt ilyeneken, hiszen kitudja, lehet megszerettek egy új sportot, vagy éppen olyasmit láttok, amit ha továbbvisztek, érdeklődtök, talán valami más irányba fordul az életetek!  

Te szereted az ilyen kezdeményezéseket? És az ilyen bejegyzéseket?
Ha van időtök, akkor értékeljétek a bejegyzést, hogy tudjam, érdekel-e az ilyesmi Benneteket! 

1 megjegyzés:

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com