2013. március 29., péntek

Ebelin törlőkendő-Teszt

Sziasztok! 

Sajnos a sminkbox behalt, de ez nem jelenti azt, hogy itt, vagy akárhol máshol megállna az élet! Igaz, a látogatottságon, ez meglátszik, de hát nincs kettő négy nélkül, úgyhogy ez várható is volt. Ennek ellenére, úgy gondolom, talán pont ez lesz az, ami elhozza azt, hogy a látogatók naponta felnézzenek 1-1 oldalra, vagy éppen hogy nagyobb legyen a kommentelési arány (vagy éppen a szemtelen önreklámozók száma).

Mára, az Ebelin törlőkendőről szeretném leírni a tapasztalataimat, hiszen, elég régóta ismerkedünk egymással, igaz, még mindig van benne bőven törlőkendő. Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, mik a főbb szempontjaitok egy törlőkendő megválasztásánál, de valahogy most sikerült belenyúlnom egy olyan  darabba, ami érdekesen funkcionál a kezeim között.

Ára: 599 HUF
Darabszám: 150 darab/ doboz
Van utántöltő csomagolása is! 


A törlőkendőkről
Erősek, viszont az illatuk nem jön be egyáltalán. A leírás szerint Aloe Verának van hazudva a plusz adalék (is), de nem lettem meggyőzve.Az illata ugyanis, a kisebbik gond. A munkáját nem hivatott beteljesíteni, ami külön bosszúságot okoz az illat mellé. Ráadásul, nincs egy baba bőröm, elismerem, de egy kicsit durvának érzem. Fogalmam sincs miért, mert semmilyen kidudorodás nincsen a kendőkön, lehet ez az erős anyag hátulütője.
Mi az amivel megbirkózott? 
- tusvonal
- szemhéjpúder


Mi az amivel nem? 
Minden más. A szempilláimat dörzsölnöm kellett volna folyamatosan. Mivel, hosszabb távon nem szeretném minden szempillám elveszíteni, vagy idő előtti ricinuskúrán átesni, így már mindig kihagyom a vele való barátkozásból őket. A szemöldökömnél elkezdtek hullani a szőrszálak. Ezt felfoghatjuk pozitívumnak is. Ennek ellenére, nem fogom előszeretettel használni. Az arcomnál idegesítő volt alkalmazni, nem éreztem, hogy rendesen lehozná az alapozót, vagy bármi mást. Majdnem olyan érzésem volt, mintha semmit sem használtam volna, csak onnan tudtam, hogy lehozott valamit, mert ott volt az alapozó nyoma. Ehhez képest, az arcomat nehezebbnek éreztem, mint azelőtt. Lehet, az újabb pattanásaim kialakulásában is ő a ludas, úgyhogy amint csínytevésen kapom, tuti, hogy repül, akármennyien is lapulnak még a kis műanyag dobozban.


Idegesítő még az, ahogyan a törlőkendőt ki kell venni a dobozából. Mivel erősebb matériából készült, így mindig nekem kellett a másik kezemmel besegítenem a leválasztást. Így mindig sikerült félig kihúzni a következő darabot, amit hiába varázsoltam vissza a kupak alá...kiszáradt. Ez pedig, így nem gazdaságos, tulajdonképp így sokszor kellett 2-3 darabot is kibűvészkednem a hengerből.
Ha pedig gyors száradás...Oké, hogy nedves törlőkendő, de 1-1,5 perccel a kivétel után, ne legyen már sivatagosan száraz a kendő 70-80%-a.

Újravásárolnám-e? Ez, lehet felesleges kérdés. Egyértelműen nem a válaszom. Nem csak pénzkidobás, de még a léleknek sem tesz jót....

Nektek volt már dolgotok valamilyen Ebelin termékkel? 

Ha van kedved, esetleg nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről, kövess:
Bloglovin  Facebook

4 megjegyzés:

  1. Hu, jókor jött ez a teszt mert a napokban indultam neki, hogy többek közt is beszerezzem a DM-ből, de nem találtam sehol.
    Viszont ezek után már nem is nagyon fogom keresni:S
    Köszi a tesztet!

    VálaszTörlés
  2. Ó, pedig azt hittem, hogy ez egy jó kis nedves törlőkendő, de így már nem is tetszik annyira...sőt... :)

    VálaszTörlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com