2013. március 3., vasárnap

Februári legtöbbet használtak+ 1 új ötlet

Sziasztok!
Ez a február gyorsan elrepült, ugye? Emlékszem, nem is olyan rég írtam a januári kedvencekről. Nagyon nem érzékelem mostanság, hogy az idő szó szerint rohan. Vagy eddig talán burokban éltem, nem tudom. Nem is szaporítom tovább a szót! Hölgyek és Urak....kitüntetett figyelemben a lentebb látható termékeket részesítettem!



Johnson's baby tusfürdő
A levendulás fajta beszerzése volt a cél, de végül olyat nem találtam/unk, így ő landolt a kosárban. Az illata olyan babás-púderes, de nyilván mit is vár az ember. Erősen krémes tusfürdőről van szó, szeretem, hogy fürdés után a bőröm tényleg puha, és sokáig érezhető az illata. Attól, még a levendulás darab megszerzése is célirányosan a listámra kerül, addig is, igyekszem Vele beérni, mert ő is jó!

Primus ajakír
Már a második darabot fogyasztom belőle, igaz, emiatt Ő is jócskán megfogyatkozott. Az egyik legjobb ajakápoló amit valaha próbáltam, rajta kívül már csak a Labello Hydracare és a cseresznyés Carmex izgatja a fantáziámat...



Essence krémes szemhéjfesték
Nem tudom én vettem-e le téves darabot, de elég nehézkesen használható ez a darab. Olyan pikkelyesen is sikerül néha fölvinni, ennek ellenére sokat szenvedek a felvitelével, de nem akadályoz meg abban, hogy egy héten legalább 2x utána ne nyúljak. Volt, hogy majdnem elkéstem a miatta való szöszmötöléssel, a suliból...Azóta vagy bőven idejében elkezdek foglalkozni vele, vagy inkább elő sem merem venni. Ennek ellenére nagyon megkedveltem!



Avon Super Extend Extreme Mascara szempillaspirál
Nagyon megerőltettem, hogy őt használjam el minél előbb, mert halmozni semmiképpen sem akarok. (Igen, annyira sikerült agyonhasználni, hogy le is kopott a felirat! De, legalább látszik, hogy tényleg használatban volt.:)) Még mielőtt teljesen elhasználnám, írok egy Tőlem már megszokott tesztet róla. Egy biztos, nem tett olyan borzalmas benyomást, mint elődje! :)

Természetesen, voltak más termékek is, amikkel megörvendeztettem a testem-lelkem, február hónapban. De, az új Max Factor alapozóját már úgyis mindenhol fel lehet lelni, plusz még egy Avon mangós-gránátalmás testpermettel pedig nem szerettem volna húzni sem a bejegyzést, sem az időtöket. A Balea cseresznyevirágos samponról pedig egy nagyobb, elszeparálóbb bejegyzés várható! (Nem felejtettem ám el!:))

OFF:
Felocsúdva 2 heti leállás után, a következőt találtam ki. Megpróbálok egy kis előre mutatást adni a számotokra, hogy milyen bejegyzésekre számíthattok a jövőben. Nem tudom ez mennyire jó ötlet, vagy mennyire látogató riasztó faktor, pláne, ha valamely bejegyzésben egyáltalán nem érdekelt valaki. Ezért, majd erre is kitalálok valami megoldást! Addig is, bízom benne, hogy sokatoknak tetszik ez az ötlet!
 



Végszónak, pedig hagy kérdezzem meg: Ti mit használtatok a leggyakrabban februárban?
Kérlek értékeljétek a bejegyzést lentebb, annak megfelelően, hogy Ti milyennek találjátok a bejegyzést! 

2 megjegyzés:

  1. A Stay all day nekem hihetetlenül nem akart beválni, úgy kellett szinte erőszakoskodni vele, hogy menjen fel a szemhéjamra, abszolút leszerepelt nálam. :( De ahogy olvasom, Te nem hagyod annyiban, ez tetszik! :D
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem mi ilyen selejtes darabokat kaptunk, mert másnak nincsenek ilyen gondjai vele, vagy csak hasonlók mint Nekünk...:)
      Naná, hogy nem hagyom magam! Ha már megvettem leakciózva, akkor is teszek érte, hogy fogyjon...Bár ebből az állapotból kiindulva, szerintem nem sokáig lesz használható fogcsikorgatással sem...:( Próbálom az utolsó napjain is hasznossá tenni! :D

      Törlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com