2013. március 31., vasárnap

Púder pamacs, az új Sminkbox

Sziasztok! 

Nos, akik el voltak keseredve, azoknak azért, aki nem, de szerettek volna 1 gyűjtőoldalt annak azért lesz a következő pár sorom örömteli hír.
A sminkbox, mint tudjátok megszűnt létezni, ami nem is lenne olyan nagy probléma, bár a Facebook oldalukon igazán írhattak volna 1-2 sort, hogy ne találgassunk, hogy mi is történhetett. Ennek ellenére, nem kellett sokáig szomorkodnunk, hiszen itt van egy újabb Beauty blogokat tömbösítő oldal a Púder Pamacs személyében!





Ha pedig ez nem lenne elég, már van aktív Facebook oldal is, az előbb már említett oldalhoz, így ha szeretnétek csatlakozni, akkor tegyétek azt meg bátran! 

Ezt a bejegyzést Nektek készítettem, nem kért meg rá senki, ebből semmilyen hasznom nem származik! Ezt a hasznos információt, a Szépség.Blog-facebook oldalán tudtam meg, amikor Mara ki posztolta, így azért már jócskán lehet olyan, akinek ez, nem lesz igazán új, eget rengető hír, mert már hallotta. Ennek ellenére, úgy éreztem, jobb, ha én is segítek a jó hír terjedésében, és megosztom Veletek ezt is!  

Ti mit szóltok hozzá? :)


2 megjegyzés:

  1. azért látszik ki osztja szívesen az infót...a többi beauty blog képződmény már régóta tudja h ez az oldal létezik...visszanéztem a postokat, nézd csak meg te is. de vajon miért nem szóltak az olvasóknak? :/ volt rá idejük is... a többi bloggernek alap hogy nem szóltak. ha még nem tűnt volna fel a legtöbb beauty blogger önző magának való picsa...;) inkább ezen gondolkodjon el mindenki!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Nem hiszem, hogy erről lenne szó! Most jönnek amúgy is az ünnepek, mindenki elutazott, vagy éppen hazamenetelét tervezi a családhoz, örül hogy most nem összefagyva, 2 napig kell a belügyminisztérium sms-ére várnia!
      Én örülök, hogy így vagy úgy, de eljutott hozzám az információ. A többi bloggerinát nem akarom belekeverni, mert voltam én is hasonló helyzetben, azzal a különbséggel, hogy ott nem lettem tisztázva a szerkesztő által, mi több, jobban alám ásott.. Mivel tudom milyen érzés ez, nem szeretnék sem magamnak, sem pedig másnak kellemetlen perceket szerezni, ezért jó lenne hanyagolni az ilyen jellegű hozzászólásokat! :) Ha valami gondja van valakinek, akkor ne célozgasson, hanem mondja el felcímkézve annak akinek szánja azt! Hogyha pedig nincs erre mód, akkor sem hiszem, hogy az a legjobb választás, hogy más oldalán csámcsogjunk, amiről esetleg nem is tudnak a címzettek....

      Törlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com