2013. április 6., szombat

Szombati random haul-DM,Rossmann

Sziasztok! 

A mai nap folyamán már egy tervezett vásárlást akartam véghez vinni, de a megvalósításhoz egy hirtelen ötlettől vezérelve jutottam el. Igen-igen, becsúszott 1-2 dolog, ami nem igazán szerepelt a listán, de szerintem ez, néha elnézhető. Főleg, hogy alapjáraton, nagyon szigorúan tartom magam az általam megszabott menetrendekhez. Na de, beszéljenek helyettem a képek, és rövid leírásuk az ismereteim szerint!









Babylove kendő-DM
Ővele már régebb óta ismerkedem, a 15 darabos társát egyszer megvettem, most a nagy darab testvért (80 darab), sikerült megvennem. A kisebbik Babylove-val egész jól kijöttünk, meglátjuk hogy ez hosszú távon mihez vezet. Egy bimbózó kapcsolathoz, vagy éppen egy kuka effektushoz? Majd az idő eldönti....Őróla mindenképp szeretnék majd írni itt is!





Lovely körömlakkok-Rossmann
A lakkokat 129 HUF-ért vesztegették a Rossmannban, és mivel a régebbiek közül már beszáradt 1-2 darabom, vagy menthetetlenül nyúlós lett, úgy gondoltam, két darab nem árthat, főleg, hogy színes lakkom Tőlük még sosem volt. ( Egy körömerősítő lakkom viszont igen, még nagyon régen.) A pirosas-narancssárgás darabba viszont valaki már belekotnyeleskedett, itthon vettem észre sajnos, mert siettem....Puszilom a kedves idegent, innen is! Remélem otthon is így viselkedik, legyen szó az alapvető testi higiéniáról, vagy éppen az étkezésről....



Balea tusfürdő-DM
Amikor megláttam a következő szériát, egyből tudtam, hogy a brazil mangós tusfürdő jönni fog velem. Közte és egy piros gyümölcsös-tengeri sós változat között hezitáltam, de úgy voltam vele, hogy ő érte mentem, nem lehet véletlen, jobb, ha magamhoz hű maradok. A másikat, meg még mindig megvehetem később.

Táska-Rossmann
Láttam, nagyon kezdenek divatba jönni ezek az újrahasznosított, szép, színes tasik. Ezekbe nem csak a vásárolt dolgokat tudja bepakolni az ember, hanem szerintem az ormótlan tankönyvek cipelésére is alkalmas az uzsival együtt. Főleg, ha már nem háti táskával jár valaki. Mondjuk, én pont ezt a nagyobb darabot vettem, 290 HUF-ot kóstált. De láttam a DM-nél van egy kisebb darab, 300 magyar forintért, amivel simán lehet rohangálni egy kis uzsival, vagy plusz könyvvel.





Ennyi lett volna az én random vásárlásom, tudom nem túl sok, de én ennek is örülök, most, hogy bejött az enyhébb idő, egy kicsivel több pluszt adott a számomra, mint azt, hogy igen vettem valamit. Valahogy, a tavaszt is közelebb érzem ilyen vidám színekkel, legyen az lakk, táska, vagy éppen egy gyümölcsös tusfürdő!

Ti miket vásároltatok mostanában? Mi az, amire nagyon fáj a fogatok? 

Facebook / Bloglovin 
Amennyiben van kedvetek, időtök, vagy éppen szimpátiát éreztek a blog iránt, ne felejtsétek el a Like, vagy a Following gombot megnyomni, pozitív visszajelzés gyanánt! :) 

6 megjegyzés:

  1. New Yorkerben jártam mostanság és a leárazott cumók felé vettem az irányt, a teljes árúak túl vannak árazva. Jó kis dolgokat vettél!
    A belenyúlósnak pedig nagyon gratulálok, gyanítom ugyanaz, aki a rúzsokba is belenyúlkál majd végül nem veszi meg...
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt én is megfigyeltem, hogy teljes áron ott, nem is éri meg vásárolni. De ha akció van, jól össze tudja magát szedni, az ember.;)
      Lehet, hogy ő a rúzs-belenyúlós, csak most éppen a lakkokra specializálódott....az én bánatomra. Még egyszer lássam meg, hogy valamelyik elkezd körmöt festeni. Igaz, ha csak körmöt fest, még nem lett volna akkora baj, de itt, az üveg felső nyaka kívül is tiszta festék volt. Nem csak bunkó volt valaki, hanem igénytelen is, ez a szomorú....:/

      Törlés
  2. Imádom ezt a lovely lakk leárazást! Én is vettem egy csomót:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Te melyiket vetted meg? Ugyanezeket? Mire én odaértem, nem volt túl sok választási lehetőségem, még akadt egy harmadik, amit elhoztam volna, de lebeszéltem magam róla, úgy voltam vele, elég kettő is elsőre, főleg hogy ezek az első igazi körömlakkjaim Tőlük. :)
      Köszi, hogy írtál!

      Törlés
  3. Jó dolgokat szereztél, a lakkokra nagyon kíváncsi vagyok :) a narancssárgának hanyas a száma? én is akartam ilyen lakkot, de nem vettem, már bánom...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Nr. 9 van ráírva a kupakra.
      Ó, pedig ennyi pénzért kár volt ott hagyni! :( De ha teheted, gyorsan fuss körbe, hátha találsz még 1-2 elvétett darabot a Rossmannban. Tegnap még volt pár darab, igaz nem ebből a színből, de ha máshol esetleg megnézed, lehet ott még maradt valami!

      Törlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com