2013. április 11., csütörtök

Teszt-Aveo körömlakk lemosó

Sziasztok!

Talán ismerhetitek az Aveo márkát, ami a Müller polcain található meg, mint saját márkás produktum. Egy tusfürdőt, már bemutattam tőlük, ennek ellenére, már tavaly nyáron vettem 1 körömlakk lemosót is. Elég régóta nyúzom, sőt, lassacskán el is fog fogyni, így esedékes lesz az utánpótlás. Hogy mi lesz később, az a jövő titka, most foglalkozzunk a jelennel!


Nem tudom, milyen egy tökéletes körömlakk lemosó, előre is bocsájtom, hogy nem vagyok nagy szakember ezen a téren. Igaz, az előző Essence lemosómat imádtam...

Amikor  kiválasztottam, akkor még rajta kívül volt egy aloe verás darab, és még egy piros-rózsaszínű lötty, amit azóta sem tudok behatárolni. Minden esetre, azért lehet válogatni, hogyha a Ti tetszéseteket nem nyerné el az erdei gyümölcsös darab.



Ár: 265-300 HUF
Mennyiség: 100 ml
Fellelhetőség: Müller

Fajta: erdei gyümölcsös

Illat: Elég intenzív, nem tudom eldönteni hogy ez mennyire mű. Nekem a túl édeskés parfümillat jut eszembe egy idő után. Ez annyira nem nyerte el a szívemet.

Állag: Erre nagyon háklis vagyok, lehet hogy illatos ez a darab, de ragad is olykor. Az első használatkor nem tetszett, hogy érzem magamon a ragacsosságot. Azóta vagy eltűnt belőle ez a ragadósság, vagy kevésbé érzékelem magamon, minden esetre nem olyan zavaró, mint régen.
Egyszer viszont véletlenül kiöntöttem. Ahova jutott belőle, hiába mostam le, a mai napig ragadóska, hiába törölgettem le többször is. Úgy érzem, csiszoló papírral kellene neki esnem az érintett felületnek (?!) Hatalmas fekete pont jár ezért... Azon csodálkozom a kezem hogy nem marad ilyen ragacsos örökre a használata után?



Hatás: Hatását tekintve jónak jó, leviszi a Dynamo lakkomat is egy kis sika-mika után. Egyszerű szerkezet, nem spilázzák túl. Amit utálok, hogy iszonyatosan szárítja a körmöm körül lévő bőrt, és a körmömet is. Magyarán lehoz mindent, olyan mint a sósav, a bőrre tett hatást tekintve. A lakkokkal attól függően működik együtt, hogy mit is használt az illető. 3 réteg  extra csillámos lakkal már tuti, hogy lesznek gondok és jobban kell ledörzsölni. Ennek ellenére, jó lemosónak tartom. Nem a legrosszabb a fajtáját tekintve, ettől függetlenül, hiányolom az előző Essence lemosómat...



Összesítve, annyira nem jött be. Nem is hiszem, hogy a későbbiekben valaha próbálkoznék valamilyen Aveo termékkel. A tusfürdőjük sem nyűgözött le túlzottan, 2 mínusz pedig nehezen tesz ki egy pluszt, hacsak nem matematikailag nézzük az ilyen műveleteket. :) Minden esetre, egy nagyon nem kategória lett nálam. Nem várok a csodára, inkább másfelé nézek!

Ti milyen körömlakk lemosót használtok? Volt már olyan ami problémát okozott?
Egy kicsit megújultak a képek is, remélhetőleg nem baj, ha mostantól így is belekommentálok, sokkal jobb, mintha a képek alatt lenne egy szöveg, így olyan "gondolati" ereje van. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com