2013. május 29., szerda

Essence nail art special effect topper

Sziasztok!

Ez a hét a siker, meg a lehetetlenségek megcsinálására hivatott nálam. Hogy lássátok mekkora az örömöm, az előzetes friss-mentességhez nem ragaszkodván, gondoltam kirakok valamit a számotokra is. 


Ezelőtt is nagyon tetszett ez a nail art lakk, tudtam, hogy valakinél már láttam, így a mostani tapasztalatom alapján biztos vagyok benne, hogy nem fogom elkerülni az ilyen típusú lakkokat a jövőben. A jövőbeli énemnek is szólni kell ez ügyben, hogy ne suhanjon el az ilyen jellegű lakkok mellett. Már csak azért sem, mert nagyon szépen fel tudja dobni az egyszerűbb lakkozásokat is, kár lenne veszni hagyni, hogyha különlegesebbet is tud vele az ember alkotni. Mindenesetre, azt leszövegezném, hogy a lakk sajnos nem tökéletes, a csillámok nagyon ragaszkodóak. De a színessége, és a viszonylag jó párosíthatósága ezt feledteti velem. 



Szép, szabályos hexagonok találhatóak benne amik sárga, fekete és kék színben pompáznak. Persze, a lemosóval való küzdéskor rájön az ember, hogy mindegyik ezüst színű. 
Most egy körömfestést szeretnék mutatni, mert eddig azt hittem, csak hasonló kékes-arany színekkel mutatna jól ez a lakk. De mással is jól mutat, az én véleményem szerint. Aztán lehet, hogy kiderül az ízlésficamom, de ezt majd Ti megmondjátok/eldöntitek!  

Végül, de nem utolsó sorban, íme, itt vannak a körmök!
Használt eszközök:
Essence nail art base coat
Lovely Nr. 14
Essence nail art special effect topper 





Nos, mi a véleményetek? Nektek van valami hasonló lakkotok? Mi az amit még Ti ajánlotok? 
 

2 megjegyzés:

  1. Szió, tényleg nagyon jó és mutatós ez a lakk :) Mivel még sosem volt hasonlóm, az lenne a kérdésem, hogy ezek a kis hexagonok nem akadnak bele akarva-akaratlan mindenbe(pl. harisnya vagy ilyesmi)? Szerintem a narancssárga lakkhoz is nagyon jól mutat :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Az első 1-2 napban nem akadnak bele semmibe, de utána már sajnos igen, megviseli őket a fedőlakk nélküliség (lehet). Ha biztosra szeretnél menni, akkor egy réteg fedőlakk is mehet föléjük, így már bombabiztosabbak lehetnek. Mondjuk, attól is függ, hogy mennyi ilyen kerül a körmeidre. Most én pl. nagyon sokat raktam egy lakkozáshoz, és gyűlik a bajom a beakadással, meg a súrolással. De, ha azt veszed alapul, ami itt a képen van, nem lehet nagy gond, csak ha a körmöd végére is került lakk, mert az úgy könnyen feljöhet. :( De mondom, egy jó fedőlakkal ez a probléma is kiküszöbölhető! Örülök, hogy Neked is tetszett a lakkozás, köszönöm, hogy írtál!

      Törlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com