2013. május 26., vasárnap

Kérdőív 2.2-Kérlek töltsétek ki!


Sziasztok! 
A változatosság kedvéért ismét arra buzdítanálak Titeket, hogy ebben a formában egy kicsit vegyétek ki a részeteket az oldal életéből, és ragadjatok billentyűzetet, egy pár sor erejéig! 

Különféle vélemények érkeznek ugyan, de minél többen töltitek ki, annál jobb képet kaphatok én is arról, hogy mire van kereslet, vagy hogy éppen mire nincs. Ennek ellenére, eddig pár kérdés válaszában pozitívan csalódtam, voltak meglepetések is, illetve negatívumok is, bár annak, nagyon-nagyon örültem, hogy még ha negatívumról is volt szó, az illető normálisan elmondta, hogy mire gondol. Kurtább válaszok is születtek, itt lehet hogy majd kérem a jövőbeli segítségeteket, hogy mire gondolhatott az illető! 

 De most, arra bátorítanálak Titeket, hogy ha még nem tettétek volna meg, akkor töltsétek ki ezt a kérdőívet! 8-10 perc tényleg nem nagy idő, hogyha egy kicsit is figyelemmel követitek az oldal életét. Na lehet, ez bénán hangzott, de remélem sokan tudják, értik mire gondolhattam. Jó érzés lenne már csak az is, hogyha a tavalyi létszámot túllépnénk a résztvevők szempontjából. Könnyebben már úgysem döntünk rekordot! Várom a válaszaitokat a túloldalon! 
Köszönöm a türelmeteket és a kitöltéseiteket is! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com