2013. július 13., szombat

Kaptam-vettem, újdonságok a polcomon

Sziasztok! 

Hamarosan egy nyaralás esedékes, na meg szülinapozás is volt ahol pár aprósággal lettem én "gazdagabb", a pénztárcám pedig egyre vékonyabb. Közben pedig más dolog is sürgető volt, úgyhogy jöjjön egy kis vegyes felvágott! 

Az Oriflame-es termékek és az Avon spirál a születésnapom gyümölcse. Utóbbit, a Ti tanácsotokra kértem, miszerint tényleg használ, ellátja a feladatát. 



A Naturland márkájú jégzselé után már régóta ácsingózom. Most a programok is úgy hozták, hogy érdemes volt beszerezni. A buszos nyaralás nagyon kényelmetlen tud lenni, pláne ha feldagad az ember lába...Erre szeretném használni, mert ugyan 3 óránként meg fogunk állni, de aki ezt nehezen bírja, annak a harmadik 3 óra már kínzóan fájdalmas és kényelmetlen lehet. Egyébként, jól hűsít, egy járkálós nap után, a fürdés megejtése után bekentem vele a lábaimat. Kicsit sokat vittem fel, úgyhogy fázott a lábam is egy kicsit. "Mint a béka segge" effektus megvolt. 

A Balea dezodorjait a megújulás óta (méret és forma) szerettem volna kipróbálni. A Pitaya-s darabra fájt a fogam, de ez a White Diamond fajta jobban megtetszett. Éppen mellettem fújta ki egy néni próbaképp. Kivételesen, jó szolgálatot tett az, hogy valaki belemászott az original termékbe. Természetesen én egy érintetlen darabot hoztam el. Kicsit nehezen akart kattanni a benyomófej. Fene amúgy az összes kemény és nehezen bontható termékbe, az összes hibásat sikerül kifogni mindig....:)



A dermofil pasztára kíváncsi voltam, igaz jó bátor vagyok, hogy így be mertem belőle tárazni. 250 ml azért ebben a tégelyben és a felhasználási mennyiséghez hasonlítva 1-1 alkalommal, igencsak nagy kiszerelés. 

Egy hajkifésülő spray még égbekiáltóan szükséges volt már. Rajta kívül egy gy jelentkező volt már, de irtóra büdösnek hatott a flakonból. Így maradt a Schauma változata, még sosem használtam tőlük semmit sem, a samponon kívül. Ilyen tekintetben ellátták a feladatukat, remélem ez most sem lesz másképpen!

Ti miket vettetek mostanában? 


3 megjegyzés:

  1. Szia! A jégzselét hol tudtad beszerezni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Én a Tescoban vettem, ott 799-ért volt, de van Rossmannban is, ott 899 HUF az ára. :) Nem tudom, hogy a DM-ben van-e, ez a kettő biztos.

      Törlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com