2013. július 24., szerda

Rimmel körömerősítő kalciummal és keratinnal

Sziasztok!

A jól ismert körömerősítőt már sok blogon olvashattátok. Annak a színe átlátszó pirosas. Amit én választottam, elvileg hasonló elven működik, de ez kifejezetten alaplakként is lehet használni, amellett, hogy a körmöket erősíti.


Ára: akciósan 800 HUF
Mennyiség: 12 ml 

Használata:
Nem igényel különleges használatot, csak fel kell kenni a körmökre és megvárni amíg megszárad. Viszont, le is lövöm a poént: Sajnos nem éreztem semmilyen egetrengető változást önmagában. A hüvelykujjamon lévő körmök erősebbek lettek, de pl. a középső ujjamnál maradt a lemezesség. (Na ez nem azért van, mert állandóan bemutogatnék, a félreértések elkerülése végett!:))  Minden esetre ez azért nem a hatékonyságáról árulkodik, hogy hol bevált, hol pedig nem. Ez a népmese effektus pedig annyira nem jó, hogy hol volt látszata, hol pedig nem.


De azt vettem észre, hogy ha alaplakként használja az ember, akkor tartósabb lesz a lakk. A körömerősítő hatása jobban kijött, hogyha lakkok alá használtam. Önmagában nem vettem észre változást a hüvelykujjamon kívül. 
 Lakkal viszont a jobb kezemen lévő körmök javuló tendenciát mutatnak, csak a mutató és a középső ujjamon látszik a lemezesség számottevően. Elég pimasz ez a lakk, mert váltogatja a körmeimet, hogy hol melyiken válik be... Alaplakknak ennek ellenére jó! Ez vigasztal egyedül, hogyha erősíteni és helyrehozni kifejezetten nem tudok vele, alaplakként jól használható. Gyorsan szárad, nekem tetszik a formulája is és a kenhetősége is. Apró csillámok találhatóak benne, ez a szimpla körömerősítős lakkozást is feldobhatja, így nem tűnik olyan "gyógyhatásúnak" az egész folyamat. Már, ha valakinek teljes egészében beválik... Ennek ellenére nincs sírnivalóm, egy jó alaplakkom lett. Még, ha égetően nem is volt rá szükségem. Kár, hogy a másik funkcióját nem látta el annyira, mint amennyire az elvárható lett volna. Lehet a másik, sokaknak bevált lakkot kellett volna elhozzam? De, legalább most már tudjuk, hogy ez a társa, nem annyira hatékony...

Nektek volt már olyan hogy valamit megvettetek, de végül nem a saját FŐ funkcióját látta el? 

Facebook-on és Bloglovin-on még mindig elérhettek, ha van kedvetek/időtök vagy csak úgy érzitek kíváncsiak vagytok másra is a szimpla posztokon kívül, várlak Titeket!   

2 megjegyzés:

  1. ez a lakk kifejezetten alaplakk, körömfestés előtt kell felkenni. csak magában, kúraszerűen nem fog használni. nekem is megvan, nagyon szeretem. egyébként nekem 11 évnyi rágás után a reszelés erősítette meg a körmeim :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na akkor egy használati utasítás nem árthatott volna a lakk mellé! :D

      Törlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com