2013. augusztus 4., vasárnap

Képek -Nyaralás: Rabac II.felvonás

Sziasztok! 

A múltkori kép áradatra, ugyan nem érkeztek ugyan kommentek, de az osztályozó, értékelő funkciót használtátok páran. Ennek nagyon örültem, erre felbuzdulva döntöttem úgy, hogy jöhet a második forduló is a képekből, hátha Ti is kedvet kaptok.

A menet a szokásos: ahova van kommentálni valóm, oda írni fogok, ha van kedvetek, akkor elolvassátok azokat.




Az első három kép még a hajókirándulásról maradt. Volt egy potyautasunk is, egy, az átlagtól egy kicsit nagyobb szöcskével (?). 


A horvátok nagyon fokhagymásan készítik az ételeiket. Jó hír a magas vérnyomásúaknak! Kár, hogy az alapból alacsony vérnyomásomat is csak lenyomhatták ezek az ételek. A tintahalat még 4 éve szerettem meg, amikor először jártam Horvátországban. Éjjel-nappal tudnám enni. Jó, hogy akárhányszor ezt az ételt rendeltem, ami grillezett tintahalként van feltüntetve, mindig került polip is az adagomba. :) 


Kilátás a szobából: Vicces volt az elhelyezés, mert elvileg egy alacsonyabb kategóriás szobába kellett volna menjünk. Viszont az úton odafele dugóba kerültünk, így később is érkeztünk meg. Így "csak" az eggyel jobb kategóriás szobák maradtak. Fura egyébként ez az elhelyezés a horvátoknál. Nyilvánvalóan annak adom a jobb szállást, aki előbb érkezik, előbb foglal, hogyha van ilyen lehetőség. Persze, vissza már nem működik ez a dolog, természetesen. 


A következő képeket Labin-ban készítettük. Ez egy közeli város, ahol középkori műemlékek is vannak. Nem beszélve arról, hogy olcsóbb és a trafikok is jobban váltanak mint az ilyen nyaraló helyeken. Mivel nem volt túl messze Random Marci módon fogtuk magunkat a barátommal és nekivágtunk a nagyvilágnak....vagyis Labin-nak. 
Vicces volt, mert a helyi buszjárat nem ott áll meg, ahol ki van jelölve, hanem vagy 100 méterrel arrébb, úgyhogy ment a sprintelés a rácsodálkozás után. Hát igen, más ország, más szokások. :) 




A macska nem maradhat ki, akárhova is menjünk! Ő volt a legbarátságosabb cica, csak úgy bújt oda mindenkihez, nagyon játékos volt és igényelte ám, hogy simogassák is, ne csak fotózzák. 






A képek végéhez értünk. Még van pár fotó, amit meg szeretnék mutatni Nektek, de azután be is fejeződik ez a kis sorozat. Remélem most is annyira tetszettek a képek, mint a múltkor!
Aki pedig nem szereti az ilyesmit, már csak max. egy ilyen bejegyzést kell kibírjon, az nem sok! Ugye? :)

10 megjegyzés:

  1. Az nem polip, hanem a tintahal része....biológia: ülj le egyes! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, hogy szóltál. Ezzel is okosabb lettem. Kár, hogy biológiát 1 évig tanultam...így talán elnézhető ez a hiba.
      Szebb stílusban biztosan nem tudtad volna érvényre juttatni a tudásodat, vagy az én tévedésemet. :)

      Törlés
    2. Ne oltogass, inkább ülj le és nézz bele egy biológia könyvbe mert rád fér..teee beauty picsa! :D

      Törlés
    3. Névtelen!
      Te vagy az egyetlen, aki itt oltogat. Egy rossz, becsmérlő szavam nem volt hozzád. Nem kötelező szeretni, de utálni sem, ahogyan te teszed. Nem tudom mi nem tetszhetett a válaszomban, mert megköszöntem, hogy szóltál. Nem sértődtem be, kezdtem el hisztizni, vagy oltottalak vissza. Egyedül a stílussal volt bajom, ahogyan most is... Itt be is fejeztem a Névtelen kommentek fogadását az oldalra, hála Neked.
      További szép napot!

      Törlés
  2. jaj....de kár hogy megnyilvánultál névtelen....nem ez volt a poszt lényege....:((

    VálaszTörlés
  3. Miért kár? Most legalább már ezt is tudod!

    VálaszTörlés
  4. Nem értem én az ilyet...
    Nah a poszthoz is hozzászólva, nagyon klasszak a képek! A kaja láttán meg is éheztem :-D a képek nagyon hangulatosak

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha én érteném...Az a baj, hogy én sem, pedig igyekszem. :/ Remélem több ilyenben nem lesz részünk!
      Köszi, a dicséretet!! A cica meg...legyen akárhol, mindig aranyos és az az első látványosság nálam..rossz turista vagyok. :D

      Törlés
  5. Viccel velem a telefon nem engedi hogy leírjak mindent. Szóval a képek hangulatosak főleg a cicás alatti kép és az utolsó :) a cica meg nagyon aranyos :)

    VálaszTörlés
  6. Alpári megjegyzés,ülj le ... nulla.
    Egy másik névtelen

    VálaszTörlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com