2013. augusztus 8., csütörtök

"Ó a francba, nem találom"

Sziasztok!

A kezdő cím sokaknak ismerős lehet. Tetszett egy blog, végül az észnél gyorsabb volt a kéz és később, vagy egy ideig nem is találta meg az ember az adott oldalt. Kicsúszott a kezéből, pedig szimpatizált az oldallal, a bejegyzések is hasznosnak tűntek. Velem is megesett, bár a szerencsésebb eset az, hogyha valaki pár hónap múlva megtalálja újra az oldalt. Lesz mit pótolnia, ha aktív volt a blogger....
Na de mit tehet az ember, hogy ne járjon így? Bebiztosítja magát. Hogy mivel? Pár, egyszerűen használható követési, és egyéb elérhető platformmal. Ezért gondoltam, készítek egy kis összegző bejegyzést, pár mondattal, adott jellemzőkkel megspékelve. 


Mindegyik platformra átvisznek a kis követő gombok, így nem kell keresgélnetek, csak rájuk nyomni! 
    

GFC

Elvileg július 1-jével megszűnt, mégis sok mindenkinél kinn látom még mindig, mint követési lehetőséget. Én ajánlom a számotokra is, hiszen még mindig ez a legegyszerűbb és legkézenfekvőbb megoldás, hogyha nem szeretnétek lemaradni semmiről sem. Arról nem is beszélve, hogy folyamatosan Print screen-elek, hogy az azóta feliratkozott tagok is előnyt élvezhessenek később.
Az oldal sávban, bal oldalon tudtok feliratkozni.
Persze emellett nem árt, hogyha máshol is számon tartjátok az oldalt! 


Bloglovin

Vésztartalék, de ha már nem lesz a GFC opcionális, szerintem sokan rá fogunk koncentrálni. Úgy vettem észre, már így is egyre nagyobb szerep jut neki a régebbi időkhöz képest.
De tényleg gyors, egyszerű, egy szava sem lehet az embernek.

  


Facebook: Napjaink leg-je 

Ha bármilyen fontos hír van, itt teszem közzé először. Ez azért jól jöhet néha napján, amikor a gyorsaság lesz a fontos. A kinézet és a profilkép is megváltozott, sokkal letisztultabb mint azelőtt. 
Ezen kívül nem feltétlenül csak a bloggal kapcsolatos dolgokat osztok meg itt, hanem néha szeretnék interaktívkodni is. Persze, egyedül mindezt nehézkes kivitelezni.

Néha bekerül 1-1 nekem tetsző DIY, vagy kép, vagy egy általam készült kép, de igyekszem nem szét spammolni a társaságot. Tudom, zavaró tud lenni a napi sok, néhány esetben felesleges megosztás. 
Azért örülnék, ha egy kicsit többen lennénk ezen a platformon. Nincs is más hátra, mint odasuhintani egyet a Tetszik gombnak! 


Twitter

Ide jöhetnek a személyesebb gondolatok, vergődések by Andus, vagy az élet nagy dolgai, mint hogy miért lyukas a makaróni, vagy hogy miért van az hogy 10 másodpercre hagyom nyitva a terasz ajtót és betéved a környék összes darazsa....Egy mondattal: Ballépéseim Comedy Centralja.


Ask.fm, ahol a leggyakoribb mondat: pontozod a lájkolókat?  

Divatos, bár nem használom annyira mint amennyire kéne, de ha éppen valakinek sürgős kérdezni valója van, gondoltam biztosítok egy ilyen platformot is. Persze, akad aki ezt másra használja, minden esetre, ha bármilyen kérdés, óhaj-sóhaj, esetleg tanácskérés merülne fel Bennetek, akkor nyugodtan lehet írni, ha úgy gondoljátok én vagyok a megfelelő ember a segítségnyújtásban, vagy a válaszolásban. A személyeskedést és a rosszindulatot viszont hanyagoljuk. :) 


E-mail
Tanácskérésre, együttműködésre, privát, szuper titkos dolgokra tudom ajánlani (xy is olvassa az oldalt, nem akarom hogy rájöjjön hogy vele van gondom-típusúak). Mindennap megnézem szinte, ha máshogy nem is, akkor minden 2.-3. nap. Igyekszem gyorsan válaszolni, a helyzetemhez mérten. Nyáron könnyebb elcsípni, mint más, iskolaidőszakban, de ezzel szerintem sokan így vagyunk. 
E-mail: szepsegcsakneked[kukac]gmail(pont)com



Tudom, nem ez lesz a leghasznosabb bejegyzések egyike, de talán kedvet hoz ahhoz, hogy aki eddig ezt nem tette meg, azt bátorítsa most és a későbbiekben is! Remélem valamelyik platform szimpatikus lesz a számotokra is és ott találkozunk! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com