2013. augusztus 13., kedd

Sárgadinnye testápoló vaj: örömhír

Sziasztok! 

Ugye emlékeztek erre a bejegyzésre? Éppen az Alverde sárgadinnyés testápoló vajról szólt. Tetszett ugyan, de mivel mini kiszerelés volt, meg nem szükséges az én bőrömnek az extra ápolás, leírtam, hogy jó terméknek tartom, főleg borotválás után, jól hidratál. Igaz nem a legnagyobb melegben való a kenegetése...Na de nem is erről akarok most írni, hanem bízom benne, hogy sokatokkal egy örömhírt oszthatok meg! 

Ez az, amelyiknél meglepődtem, hogy mi ez a 200 ml-es kiszerelés.
13. 08. 2013., URL: http://kremmania.hu/image/thumbimage/mezdinnye-testvaj-png/140/140


Tegnap volt egy kis időm, gyorsan befutottam a Sugárban található DM-be, ahol megakadt a szemem és rácsodálkoztam pár dologra: Úgy tűnik, hogy a sárgadinnyés testápoló vaj bekerült az állandó kínálatba, nagy 200 ml-es kiszerelésben. Nagyon meglepődtem, mert úgy tudtam, hogy ez egy szezonális darab volt, ami egyenlő a limitált kiadással. De, úgy tűnik, hogy sokak imája meghallgatásra talált. 

Ez az, ami eltűnik.
13. 08. 2013.,URL: http://kremmania.hu/image/thumbimage/alverde-testapolo-vaj-vaniliavirag-es-mandarinkivonattal1-png/140/140


Viszont, a sárgadinnyés és makadámdiós darab mellől eltűnt a másik, gyakran láthatott darab, az Alverde Testápoló Vaj Vanília és Mandarinkivonattal. Lecsekkoltam Krémmánián, hogy mégis mi történt, rég nem láttam ezt a darabot, pedig kipróbáltam volna szívesen: A megoldás egyszerűbb, mint hittem. A terméket már nem gyártják. Gondolom, ezért is hozták be helyette, a sokak által megkedvelt sárgadinnyés darabot, a nagy kiszerelésű darabok közé. Hát igen, egyik kezével elvesz, a másikkal ad, a sors. Minden esetre, remélem nem hoztam annyira rossz híreket és aki nagyon érdekelt volt a sárgadinnyés testápoló vaj témájában, az most örül, mert az imái célba értek. 

Mit szóltok, jó választás volt bevenni az állandó, nagy tégelyes termékek közé? 

4 megjegyzés:

  1. Ahh, nem szeretem a dinnyéket, egyiket sem.
    Viszont holnap megyek, és betankolok ilyesmikből :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én szeretem, de csak a görögdinnyét, a sárga annyira nekem sem jön be. Mondjuk az illatára nem vagyok háklis.
      Még várok a betárazással, bár idén egy kicsivel kevesebb lesz a kiadás, hál' istennek talán másba is be tudod fektetni. :)

      Törlés
  2. Nekem a mandarinos-vaníliás volt meg nagy tégelyben, sokan dicsérték, hát megvettem, télen használtam, de valami fekete apró pöttyök jöttek ki a testemen itt ott mikor ezt a vajat használtam. Ahogy abbahagytam pár nap múlva elmúlt, hogy ebből a fajtából nem kérek többet:D
    De kis kiszerelésben megvettem ezt a dinnyéset, néha a kezem kentem be vele, de testre még nem használtam, kíváncsi vagyok, hogy ettől is jelennek meg e pöttyök a testemen.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Húha, akkor volt öröm a háznál, gondolom. :S
      Nem tudom, hogy ettől ugyanaz lesz-e a hatás, de szerintem csekkold le az összetevőket a krémmánián, aztán az alapján érdemes dönteni, hogy kockáztatsz-e. :)

      Törlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com