2013. szeptember 28., szombat

Régi-Új DM az Árkádban-Avagy a szerencse forgandó



Sziasztok!

Szeptember 26-án az Árkádban található DM átköltözött, a jól megszokott helyéről. Tulajdonképpen csak kb. 100 méterrel került arrébb ez a drogéria, mégis készültek egy kis meglepetéssel a vásárlóknak. Én ma délelőtt mentem arrafele, mivel úgyis új körömlakklemosóért mentem, gondoltam, megnézem miért tömörülnek ott az emberek.


Az első amit megláttam, hogy egy közepes méretű szerencsekerék-szerű valamit pörget mindig valamilyen másik személy. Na mondom, akkor biztos vásárolni kell, inkább innen veszek akkor lemosót, talán szerencsém is lett.




Én egy 50 pontos ajándékcsomagot nyertem, aminek a tartalmát láthatjátok a képeken is. A borotvának nagyon örültem, mert régóta ki szerettem volna próbálni ezt a márkától. Ezen kívül még egy kis parfüm minta lapult a táskában, de azt a barátomnak adtam. (Én mire is használnám fel? Annak nincs értelme, hogy rám rohadjon, de elmondhassam magamról, hogy igen, ezt is kaptam.)
Mindegy mit vásároltok, lehet az 200 HUF érték is, akkor is pörgethettek a szerencse keréken! 




Amiket én láttam:
- a táska amit nyertem (és a tartalma)
-közepes nagyságú jegyzetfüzet
- díszdoboz szerűség 
-kuponok (-10%-osat láttam)
- kuponfüzetek (150 pontos) 



Ahogyan én láttam, az üzlet szeptember 26-án nyitott meg, és még ma (szombaton) is volt ilyen szerencsekerekezés. Valószínűnek tartom, hogy ez a dolog, még vasárnapig is érvényben lesz, szóval ha esetleg bevásárolni valótok van és szerencsét is próbálnátok, vagy csak örülnétek egy kis meglepetésnek is, akkor ha van lehetőségetek rá, használjátok ki ezt a hétvégét!

Én úgy tapasztaltam (5 perces sorban állásban volt idő nézelődni), mindenki nyer valamit, hiába áll meg olyan táblán a kis pöcök, hogy: nem nyert, a szerencse keréknél lévő lány azt szokta mondani általában, hogy: Juj ez a görgetés nem volt érvényes, pörgessen még egyszer! 
Szerintem nagyon kedves gesztus, hogy mindenkinek igyekeznek adni valamit! Ha ajándékcsomagot pörget az ember, akkor ő választhat! :) 



Járjatok szerencsével! És számoljatok be, ha sikerült valamit szereznetek! Ha valamit kihagytam a megnyerhető termékek közül, akkor meg írjátok le ide, hátha tudunk segíteni a többieknek is! :) 

Ezért a bejegyzésért semmilyen juttatásban nem részesülök sem az Árkádtól, sem a DM-től, sem senkitől!  

2 megjegyzés:

  1. Szia.

    Esernyőt nem láttál véletlenül? :) már régóta szeretnék egy lila esernyőt ;) :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      De, láttam, igaz az sárga volt talán. :)

      Törlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com