2013. október 13., vasárnap

Köröm, amit régóta meg szerettem volna csinálni

Sziasztok! 

Már nagyon régóta szerettem volna megcsinálni ezt a körömfestést, az elhúzódás oka főképp az Aden Snow White csúfos kudarcának tudható be. Hogy miért? Mert nem igazi fehérnek ítéltem meg. Ezt kiküszöbölve, vettem meg a Flormartól ezt a fehér lakkot. Számozásban a 370-est viseli nagy büszkén, 11 ml, így egy jó darabig elég lesz. Pláne, ha sokáig jól viselkedik majd a körmeimen. 

Visszatérve a köröm témához, már régóta akartam egy mindenféle színű körmöt, de olyat, amiben azért van némi közös is. Itt ez a fehér alap. A többi lakk szivacsos technikával került fel a körmeimre. Igen, még homokhatású lakk is került az egyik ujjamra, pontosabban, a mutató ujjamra, és szerintem meglepően jól mutat. Olyannyira, hogy elhatároztam, hogy lehet az egész körmömön végigcsinálom ugyanezt a lakkozást, fehér alappal, csak az egyetlen színben ő fog díszelegni. Na de félre a dumát, meséljenek a képek! 

Azért még ide leírom a használt lakkok listáját, a gyűrűs ujjamtól a hüvelykujjamig haladva: 

Kisujj: Aden-86 Green Marvel 
Gyűrűsujj: Aden- 45
Középső ujj: Aden- 186 Plum Jam
Mutatóujj: Lovely Baltic Sand-Nr. 1 
Hüvelykujj: Nail Polish Beauty lakk, nincs számozva 







Szerintem a zöld és a lila meglepően jól mutat! Remélem nektek is legalább annyira tetszik, mint nekem!

2 megjegyzés:

  1. Ne haragudj, de ez marha igénytelenül van megcsinálva.....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lehet azóta valamennyit fejlődtem. De ne haragudj, de ez meg csak egy kötekedés/baszogatás. Aki tényleg segítő szándékkal ír, az azt is odaírja, hogy mit kellett volna másképpen csinálni, vagy azt,hogy mi benne az igénytelen, hogyan próbálkozzak legközelebb, hogy esetleg jobb legyen. De ez így csak kötekedés marad..;) Köszönöm, hogy leírtad a véleményed!

      Törlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com