2013. október 12., szombat

Köszönő levél

Sziasztok! 

 Az utóbbi időben, úgy vettem észre, mintha Ti olvasók is beindultatok volna egy kicsit, aminek nagyon nagyon örülök a mai napig is. Nagyon jó érzés látni, hogy egyre többen érdeklődtök az oldal Facebook oldala iránt, illetve hogy a feliratkozók száma is gyarapszik, mindenféle nyereményjáték ígérgetése nélkül. :) Úgy gondolom, ez az igazi érték, hogy ajándékok nélkül is a követés gombra tudtok sokan nyomni, mindenféle önös érdek nélkül, és ez hatalmas szó a mai világban. 



Szerettem volna megköszönni Nektek ezt az aktívságot, hogy olvastok, kommenteltek, és feliratkoztok az oldal egyéb platformjain is! Ez a bejegyzés is ezért készült, mert egyszerűen  tirpáknak éreztem volna magamat azzal, hogy bevágok 2 mondatot az egyik bejegyzésem legvégére. Ennél, azért úgy gondolom, többel tartozom Nektek, minthogy gyorsban elintézzek egy ilyen dolgot. Na meg, Titeket, látogatókat is többre értékellek. :) 



Nem nagyon tudok most mást adni, mint egy egyszerű köszönöm-öt, az elmúlt hetekben tapasztalt pozitívumok után! Ezen fel buzdulva, ha van kedvetek, osszatok meg Ti is valamilyen örömhírt itt hozzászólás formájában, elvégre, mindig van minek örülni!  


Aki pedig kíváncsi, annak adok egy kis előzetest a készülgető bejegyzésekből: 
- Babylove törlőkendő
- Flormar fehér lakk 
- Borotvák 

- Elfogyott minták
- Catrice All Matt Plus (Igen, a régi felújított változat, jól sejtik a tájékozottak!)

És még sok egyéb témával várlak Benneteket, úgy ahogyan eddig is. Remélem akad ezek között valami szemrevaló mindenki számára! Ha pedig van még valami, ami érdekelne, akkor ne legyetek restek szólni! További ötleteket is szívesen fogadok Tőletek, eddig is nagyon sokszor bejött amit mondtatok, hajrá! 

Köszönök szépen mindent, fantasztikusak vagytok! Várlak Benneteket vissza! 


1 megjegyzés:

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com