2013. október 20., vasárnap

Ti kértétek: Termékek amik beváltak II.

Sziasztok!

A múltkori kérdőívezés során kaptam ezt az ötletet, így most megérkezik a második széria is. Bár, akkor is elmondtam, hogy nem szeretném magamat ismételni, mert félek, hogy unalmassá válok. Monotonná meg nem szeretném a blogot tenni. De ez a bejegyzés egy kicsit régóta csücsül itt, ideje kiadni az útját. 
Itt is van a következő lista!

Stenders sós testradír
Nagyon bevált, isteni illattal és jóféle hatáskörrel. A valaha tesztelésre kapott termékek közül ez a termék az abszolút kedvenc. Amint elfogy, szerintem rohanni fogok a boltba, hogy megvegyem az utódját, ami szerintem szintén Grapefruit-os lesz majd. Nagyon meleg szívvel tudom ezt ajánlani Nektek is!
Mostmár bátrabban használom arcradírként is, és sokkal jobb, mint más arcradír. A grapefruit olaj szépen fertőtlenít is, valamelyik héten csodálkoztam, hogy milyen szép lett a bőröm. Csak hát, bevallom, sajnálom az arcomra kenni egyedül ezt az anyagot, így inkább testradírozásra használnám fel, ami még megmaradt belőle.
Itt van róla részletes bejegyzés>>>




Dermofil paszta
Egyelőre úgy néz ki, hogy nem volt rossz vétel ez a paszta. Nagyon tetszik, hogy az érintett területet a felkenés után hűsíti. A fájós, nagy dudorú pattanásomat gyorsan megérlelte, miután kicsúsztam a "még gyorsan el lehet tüntetni" időből. De, ha még időben észreveszi az ember, akkor nem érlel, sokkal inkább gyorsan kisebbé teszi a pattanást.
Egy kis negatívum is van, ez pedig a sok használattól lévő szag, ami a kénnek (Sulfur) köszönhető, főleg ha nap éri a bőr felületét. Tudom, mert sok gyógyvizes fürdőt bejártam itthon, és ott is hasonló illatokkal voltam körülvéve (már ahol nagyon erőltetve volt a kénes víz). Aki nem kényes erre az illatra, annak mindenképp tudom ajánlani! Hatalmas adag, én nem tudom mikor fogom elfogyasztani. Elsőre, talán érdemes barátnőkkel összefogni és ketten, vagy hárman venni egy ilyen bödönként. A költségek is  jobban eloszlanak, ha meg nem válna be, akkor nem olyan nagy kiadás. Gyógyszertári kis műanyag tégelybe egy kis spatula segítségével gond nélkül átpakolható, nem kell nagy dolgokra, vagy speciális eszközökre gondolni!:) 



Rexona Maximum Protection
Egy csomagot kaptam tesztelésre, amiről hamarosan jön 1 részletes beszámoló is a blogon.
Félelmetes kicsit, hogy a megfelelő (esti) használat mellett nem is izzad az ember. Nekem mondjuk mindkét fajta használat esetén bevált, nem volt semmilyen gondom vele soha. Bár, azt el kell mondjam, nem biztos, hogy egészséges ez a fajta szárazság az emberi test számára, de tisztában vagyok vele, hogy vannak sokkal rosszabb helyzetben lévő nők is, akiknek azért elkélhet a segítség ilyen téren.
Most ugyan ősz közepe van, így leállok vele szépen, ilyen védelemnek nyáron úgyis nagyobb hasznát veszi mindenki.
Róla is kikerült már egy külön bejegyzés>>>


White Diamond alumínium mentes dezodor
Szerintem az eddigi legjobb alumínium mentes dezodorom. Egyre biztosabb vagyok benne, most hogy már nagyon a végéhez közeledek, hogy újra fogom vásárolni és leteszek a Pitaya-s darab megvételéről. Hogy miért? Mert abban meg van alumínium és miért is cserélném le, ha végre találtam egy olyan alumínium mentes darabot, ami működik is, jól. Félek, ha szem elől tévesztem és más után keresgélek, a végén kivonják a forgalomból, amíg nem figyelek. Így, meg ha a fél szemem azért rajta van, mert újra kell vásároljam, azért csak nem tűnik el majd nyomtalanul, vagy ha mégis, legalább be tudok belőle tárazni. Ne adj Isten, még figyelmeztetni is tudlak, Titeket!
Már a Rexona dezodorok előtt megvolt bőven, és naná hogy beszámoltam róla is a blogon!>>>



Avon Superschock szempillaspirál
Nem is csodálkozom, hogy őt is beveszem ebbe a listába, hiszen már 2 havi kedvences bejegyzésben is láthattátok. Szép nagy pillákat varázsol, nem csomósít annyira, mint más spiráltól megszokhatta ezt az ember, de ez könnyedén is korrigálható még egy olyan 2 balkezes lánynak is mint amilyen én vagyok. Ha csak az elfogyásig és a termékhasználati időn belül nem találok valami mást, ami jobb, akkor tuti ezt a spirált fogom újravenni, vagy éppen kérni az itthoniaktól.



Yves Rocher tusfürdő
Eddig 3 tusfürdőt ismertem meg a márkától, de egytől egyig arról voltam meggyőzve, hogy újabb és újabb darabot próbáljak ki tőlük, mert annyira jók. Az átlagtól egy kicsivel drágábbak ugyan, de nem annyival, mint ahogyan azt sokan elképzelik. Meg kell várnom, amíg elfogy a mostani darab, utána újult erővel választok egyet a jelenlegi kínálatukból. Remélem, ott sem fogok darázsfészekbe nyúlni...!



Baltic Sand lakk Nr. 1 
Egy kicsit kakukktojás ez a lakk, mert a tartósságbeli elvárásaimat nem igazán teljesítette be. Már a második nap levált 1 nagyobb darab a hüvelykujjam körméről. 
De a száradási idő és a szép szín által egy kicsit kárpótolva érzem magamat. Talán egy második, sokkal vastagabb lakkréteg megoldaná a tartósságot (?). Minden esetre, még így is úgy érzem, hogy vele jó vásárt csináltam. 


Remélem, még tudom folytatni ezt a bejegyzési hagyományt és készülhet a harmadik ilyen bejegyzés-típus is. Ha van valami, amiről bővebben szeretnétek olvasni, akkor ne habozzatok azt tudatni velem, hogy a képzeletbeli listán előrébb vehessem!

Ui.: A Blog&Én fül egy picit megújult. Ha van kedvetek, olvassatok bele! De még úgyis fog változás beállni, egyelőre ez az, amit most jónak gondolok. 


2 megjegyzés:

  1. A csokoládés-cukros testradírt is nagyon tudom ajánlani, isteni kávébonbon-illata van, és nem kell utána testápolózni! Jobb minden eddigi bőrradíromnál, és télre ideális az illata. Tavasszal majd kipróbálom a grapefruitosat is az ajánlásodra :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó lehet, csak az a baj, hogy nem vagyok kávés. :D De amikor ellátogatok az üzletükbe, akkor Őt is szemügyre veszem, hála Neked! :) Fogunk mi még Stenders-ezni, úgy érzem!

      Törlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com