2013. november 17., vasárnap

Nyereményjáték emlékeztető!

Sziasztok!

Ígértem Nektek, hogy az oldalon lévő nyereményjátékban szereplő termékeket idővel igyekezni fogok felfedni a blogon. Gondoltam, a kellemest, a hasznossal össze kéne vonni, így jött az, hogy egy emlékeztető keretein belül, helyet is adok, a lényegnek, azaz a nyereményeknek! :)


Szerintem, nem szorul kommentálásra, de az egyértelműség kedvéért leírom, mi micsoda, nehogy félrevezetve érezze magát bárki is!



A nyeremények tehát: 
- Flormar lakk: 431-es árnyalat
- Yves Rocher olívás testápoló minta (50 ml)
- H&M tégelyes ajakfény  
Ez még mindig nem a csomag teljes része, hiszen még van, amit "dugdosok" Tőletek, szánt szándékkal, de a végén, úgyis minden kiderül! Csak, hát valami meglepi is kell, nem lehet mindenről rögtön lerántani a leplet... 

A nyereményjátékra 2013. december 06-ig tudtok jelentkezni, és 2013. december 7-én, este 18:00-19:00 körül lesz eredményhirdetés!
Ha kedvet kaptatok a játékhoz, akkor a következő link, a szabályzathoz, a jelentkezés módjához és a leíráshoz vezet Benneteket!
Link: 
http://szepsegcsakneked.blogspot.hu/2013/11/nyeremenyjatek-az-oldalon.html 

Most az újabb követőknek is lehetőséget adok a játékra, de csak akkor, ha a GFC-Facebook-Bloglovin' triumvirátus mindegyikén beállnak a követők sorába! A régebbi követőknek* pedig nem kell semmit sem tenniük, alapból 3 eséllyel indulnak! Persze, a jól bevált "betyárbecsületbeli" Facebook kedvelésnek nagyon örülnék, pláne akkor, ha így azt a hagyományt is meg tudnánk őrizni a blogon, hogy olyan nyeri a csomagot, aki opcionálisan ugyan, de nyomott egy Tetsziket! :)

* Régebbi követőnek számít az, aki 2013. 11. 09-e előtt feliratkozott az oldalra és nyilvános módon tette ezt!

Nincs is más dolgom, minthogy sok sikert kívánjak a nevezőknek! :) 

4 megjegyzés:

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com