2013. november 4., hétfő

Újra lett véve I.

Sziasztok!

Az újravett dolgoknak különösen örül az ember szíve, pláne az enyém, de szerintem, Nektek olvasóknak is jó ilyennel találkozni. Hogy miért? Ha újra lett véve, akkor bizony az nem véletlenül van. Ezért, most két termékkel szeretnék jönni, és 1-1 kis történetet is csapok hozzájuk, remélem nem bánjátok!


Garnier Exfo-brusher
Hülyét kapok magamtól és a mai napig bánom, hogy az akkoriban elfogyasztott 1. flakont miért nem vettem újra rögtön. Ugyanis, utána bolondult meg igazán a bőröm és kenhettem rá akármit, csak az Oriflame teafa olajos rozmaringos dolgai segítettek, főleg a kis golyós kence.
Az illata eléggé tisztítószeres, de szerintem nem olyan zavaró tényező ez. Radírozás után, rögtön érzem a mentolt benne, és törülközés után pedig azt, hogy dolgozik. Leszárít sok mindent, persze a szárazabb területet, vagy  a szárazabb bőrű lányoknak érdenemes lenne hidratálni. Engem ez a fajta szárítása nem zavar, nem húzódik tőle az arcbőröm és ez így jó!
Nem is értem, hogyan nem jutott eszembe, hogy a kezdeti nehézségek után, visszatérjek ehhez a lemosóhoz, de úgy tűnik, jó hosszú idő, amíg nekem is leesik a tantusz. Most szeptemberben lett újravéve ez az arctisztító, és az arcbőrömmel megint minden rendben! Oké, a hormonális problémáknak nem áll teljesen ellent, de ezen a pár napon kívül szépen rendbe szedi az arcom. Neki is trónja lett a fürdőszobában. Lassan, kifaragok egy óriási trónt és rárakom az összes ilyen szeretem kencét, szerintem vicces lenne a mini koronákkal és jogarokkal együtt!



Kallos Placentás hajpakolás
Legelőször a Latte pakolás volt meg, egy hatalmas bödönnel. Jaj, ha tudnátok mit össze szenvedtem, úgy megcsömörlöttem attól az illattól! Ezért, a Placentás darab volt az, amit következőnek ki akartam pipálni a sorban. Nagy volt a tortúra, ugyanis akkoriban pont elfogyott a kis változat, így megint egy 800 milis bödönkével bandukolhattam haza! Volt ám félés, hogy ebből az illatból is elegem lesz, de nem így lett szerencsére! Most ugyan, a kis kiszerelést vettem újra, de csak azért, mert a gyümölcsös vagy a carottás verziót is ki szeretném próbálni hamarosan, így a kísérletező énemet szolgálja csakis ez a döntés!
Az illatát még mindig nagyon szeretem, a hatásával is meg vagyok elégedve, és ami még nálam is plusz pont, hogy nem zsírosítja annyira a hajat, mint a másik tejproteines pakolás. Na az kéne még!


Így záró akkordként pedig útjára is engedem ezt a kis sorozatot, hogy ne csak annak maradjon nyoma, hogy újravenném, nem venném újra az adott terméket elfogyás után, hanem maradjon egy tényleges, visszakereshető mód is!:) Ha tetszett, szóljatok, hogy még biztosabb legyen a folytatás! 

8 megjegyzés:

  1. Na, ha van gyümölcsös változat is a hajpakolásból, azt lehet, hogy kipróbálom. A Latte nekem is sok volt, annyira tömény műillatot nem szeretnék megint :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj ne is említsd, a végén azt se tudtam, hogy most milyen habos babos túlcsordult torta vagyok...:D
      Van gyümölcsös, és kis kiszerelésben is! :) Meg van jázminos is, igaz az már egy másabb vonal, valami más neve van és a csomagolása is fiatalosabb.

      Törlés
  2. Pedig a Latte hajpakolásról nagyon sok jót hallottam! :/ Épp most tervezgettem azt megvenni, fodrász is ajánlotta!
    Az illatát leszámítva mik voltak róla a benyomásaid?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A hajtövem sajnos nagyon zsírosította, ezért sem szerettem. De az illata nagyon sokáig megmaradt, tartós volt és jó puha hajat eredményezett. A ricinus olajos pakolásomba is hozzákevertem mindig, úgyis működött. Van kicsi (275 ml-es) kiszerelés is, én 335 HUF-ért láttam azt a Kallos kellékesben. Szerintem, ha ki akarod próbálni, akkor ezzel a kis kiszereléssel kezdj, mert szerintem alapjáraton nem volt vele gondom, de azért 1 liter és 275 mili között sok különbség van. Ameddig a kicsi elég, szerintem te sem fogsz ráunni! :) Az 1 literes viszont veszélyes, főleg ismeretlenül, ezt így megtanultam anno. :)

      Törlés
    2. kifogom próbálni mindenképp! :) igazából tényleg sok jót hallottam róla, nekem főleg a hajvégeim miatt ajánlotta a fodrász, mert ilyen seprűszerű a hajvasalótól! :s remélem nálam nem lesz zsirosodás! kiváncsi vagyok, hogy majd a placentás hogy szuperál nálad! :)

      Törlés
    3. A placentásat újra vettem, ezért van benne ebben a posztban is, csak az előző egy 800 ml-es darab volt, ez pedig csak 275 ml. De meg vagyok vele elégedve, ezért vettem újra. :)
      Nem zsírosít annyira, mint a latte, és az illata is hosszabb távon kibírhatóbb. A hatása ugyanaz az ápolást tekintve, ezért is maradok nála, mert az illata legalább tetszik!

      Törlés
  3. kifogom próbálni mindkettőt szerintem! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sok sikert hozzá, remélem Neked is jó tapasztalataid lesznek!

      Törlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com