2013. december 3., kedd

I love stage szemhéjpúder alap: Vélemény

Sziasztok!

Na ez az a termék, ami már hónapok óta be van fotózva, de mindig elfelejtődik, valamiért. De most már ez nem így lesz, remélem! :)
Szerintem rengetegen hallottak már erről a szemhéjalapozóról, ezért nem is szaporítom tovább a bevezetést, csapjunk a dolgok közepébe!



Ár: 945-1000 HUF

Beszerezhetőség: Rossmann, Müller

Mennyiség: 4 ml
Árnyalatok:  csak ez az egy van (?)


Szerintem, jókora mennyiséggel lett megáldva ez a kis üveg,  így nem kell félni tőle, hogy hamar kifogyna. Ami számomra a legfeltűnőbb volt ennél a terméknél, az az, hogy a krém színe, inkább a sárgás színre hajaz, ez pedig, szerintem nem mindig jó. Az applikátorral könnyű dolgozni, bár hajlamos több anyagot felvinni, mint ami kellene, de ez elnézhető dolog, az én részemről. A felesleges anyag csökkentése amúgy is könnyen korrigálható pár lehúzással.


A sminkek élettartalmát viszont nem sokkal növelte meg, ezen a területen úgy érzem csalódás ért. 
A catrice szemhéjpúder paletta élettartamát pedig kifejezetten rontotta az, hogyha ezzel a szemhéjalapozóval használtam. Ezért fekete pont jár mindenképpen! 
Ami durva, hogy magában szépen működött a paletta, de ha ezt az alapot kentem alá, akkor a nap végére összegyűlt a redőkben a festék. Ez pedig se nem túl gusztusos, se nem túl dicsekedni való dolog. Ellenben, más szemhéjpúderekkel tök jól működött. A Catrice-t úgy tűnik nem tolerálja ez a darab, pedig a gyártó is egy, ha nem tévedek. Én elvártam volna hogy kompatibilis legyen, de ez legyen a legkevesebb bajom, hogy ezzel az egy palettával nem tudom használni... Önmagában úgyis elég tartós, csak egy kicsit szíven ütött ez a dolog. :) 
A színeket is felerősíti, de ez a tulajdonsága  élőben sokkal jobban kiadja magát.


Egyéb, "jó ha tudjuk" dolgok:
-Korrektornak még nagyon jól kihasználható a szem alatti karikáknál. Viszont, párásabb időben ez a folyamat igényli nagyon is a púderezést, fixálást. Anélkül sajnos hajlamos megülni a ráncokban, ami nem túl szívderítő látvány, főleg nem egy huszonéves lány esetében.
- Más helyen is megállja a helyét, mint korrektor, de érdemes vigyázni vele, mert szerintem erősen sárgás tónusa van, ami nem mindenkinek lehet előnyös.
- Ha korrektornak szeretnétek használni, akkor a kényes területekre ütögessétek az anyagot, ne pedig kenjétek-mázoljátok. Úgy, a hatás is sokkal természetesebb és tartósabb is lesz!
- Nagyon olajos szemhéjon szerintem annyira nem működik jól, hajlamosabb "ledobódni" és leolvadni, így akinek kifejezetten ilyen problémája van, az keressen fel egy közepes árkategóriájú darabot, ami valószínűleg, még nyáron is meg fogja állni a helyét!



Összességében, nagyon jól kihasználható szemhéjalapozó, a többfunkcióssága miatt. Viszont, ha körülnéztek a bloggerek között, akkor a Catrice Camouflage korrektora szerintem ugyanennyit tud, így aki csak elfedni szeretné a bőrhibáit, annak inkább azt ajánlom nyugodt szívvel! Akinek viszont 2in1 problémája van, és takarékos is szeretne lenni, az szerintem inkább ebbe a termékbe ruházzon be, talán a többfunkcióssága kárpótol azért, amiért a Catrice termékeivel egyelőre úgy tűnik, nem túl barátságos hosszabb távon. De van ilyen... 

10 megjegyzés:

  1. Ez most jól jött! :) Pont a következő hetekben fog elfogyni a korrektorom, és eközt illetve a Camouflage közt vacilálok jelenleg! :) De most úgy érzem, hogy a Catrice fog majd velem hazajönni! :) Mondjuk valami szuper tartós szemhéj bázisra is szükségem lenne, de ez az Essence nem valami meggyőző számomra.. :s Tudsz ajánlani valami szupi báziskrémet?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én az Artdeco-ról hallottam hogy jó, vagy külföldről beszerezhető bázis, ami ugyan kicsit drága, de az ember annak a minőségében legalább kevesebbszer találhat kifogást, mint itthon. :) Ha van ismerősöd, akkor érdemes vele onnan hozatni, vagy küldetni, hátha olcsóbb, mint webshopon. Artdeco-n kívül, itthon nem nagyon tudok olyat, aminek az ára is elfogadható lenne. Mert valljuk be, 8 vagy tizenvalahány ezret nem mindenki tud megengedni 4-5 ml-ekért, csak úgy, hopp kihúzom a zsebemből alapon. :D

      Törlés
    2. Baráti áron, akkor ezekszerint tényleg nehéz találni jó bázist! :/ Lentebb olvastam Petra kommentjét az elfről, róla én is hallottam sok jót, csak el is felejtettem! :D Lehet vele teszek majd egy próbát, csak kár hogy rendelni kell, nem nagyon szeretek neten rendelni! :s Na de, valamit valamiért! :)

      Törlés
    3. Én nem félek tőle, pláne, ha magyar webshopból is lehet rendelni! :) Külföldi már neccesebb, de ha a boltokban nincs teszter 1-1 termékből, az is szerintem majdnem ugyanolyan, mintha webshopból rendelné az ember. Csak az a baj, hogy 1 termékért a postaköltség nem biztos, hogy megéri. Úgyhogy még tegyél fel valamit a kívánságlistádra...:D

      Törlés
  2. Három árnyalat van, AA, AB és AC, és az AA a legvilágosabb. Jól tudom, mert korrektorként használom, és egyszer AC-t vettem télen, és totál narancssárgás volt... Nyáron az AC, télen az AA, ősszel és tavasszal pedig az AB a jó. Szemhéjalapnak nem vált be, korrektornak viszont tökéletes :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És megnéztem, és jól el van dugva!!! :) De kiderült, hogy AB-m van. Végül is, 2 időszakra eltaláltam amit akartam...de az arcomhoz szépen igazodik, de a szemhéjamat sárgázza rendesen. :D

      Törlés
    2. Igen, alig-alig látszik csak... :-)

      Törlés
  3. Életem első szemhéj alapozója volt ez, és végül is szerettem. Aztán kipróbáltam más márkákat is, és rájöttem, hogy van azért sokkal jobb is. :) Most az Elf-nél leragadtam, egyszerűen nem tudja más űberelni a kb 400 Ft-os árát, és szuperül működik nálam. Korrektorként pedig pont a Catrice-t használom, pont tegnap írtam róla, mint egyik kedvenc termékemről. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon sok jót hallok az Elf termékeiről is, lehet majd ott is szét kellene nézni. Csak annyi minden van még, hogy hihetetlen...túl sok mindent nem jó tudni mert csak veszi el a helyet a többitől és a kívánságlistát lassan zsugorítani kell. :D

      Törlés
  4. Az e.l.f sztem ár-érték arányban nagyon jó.:) Én már kettőt is elhasználtam ebből.A saját webshopjából rendeltem, akkor még nem volt a mup-nál.Nagyon korrekten becsomagolva küldtek minden cuccot,amit megrendeltem.
    Mia

    VálaszTörlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com