2013. december 1., vasárnap

Novemberi kedvencek

Sziasztok!

Azt hiszem volt októberi kedvencek bejegyzés is, úgyhogy most már ideje a novemberi kedvelteket is előhúzni a zsákból. Véget ér a második legöregebb ember időszaka, most következik, a legutolsó ember, a december! De még mielőtt hagynám ezt a sok ünnepes hónapot eluralkodni, íme a november hónap kitüntetett figyelmesei! :) 




Stenders 100% sheavaj
Lassan készül a részletes bejegyzés róla is, de elöljáróban pár mondattal azért igyekszem szolgálni. Főleg az ajkaim ápolására használom, és bevallom, egyre ritkábban használom mellette a Carmexet. Szerintem jobban hidratál, az utó érzet és a hidegben tapasztaltak alapján pedig bátran le merem mellette tenni a voksom. Nem gondoltam volna, hogy a shea vaj ennyire jóféle, úgyhogy aki ódzkodik tőle, annak bátran merem ajánlani az efféle termékeket! Nekem hatalmas pozitív csalódás volt!

Essence ecset
Egyre gyakrabban használom, bevallom szeretném is bővíteni a készletet, remélem egyszer lesz rá lehetőségem. Ő a második ecsetem, könnyű használni, tényleg még egy magam fajta "egyszerű szerkezet" is elboldogul vele, halandó mivoltomnak tökéletes.

Catrice szemhéjpúder paletta
Ugyan, szerintem nagyon porol, de jelenleg ezt a palettámat használtam a legtöbbször az elmúlt hetekben. Amióta megvan, őérte nyúlok, tudjátok az újdonság öröme, miegymás. Jól kihasználható, egyedül a szürkével nem vagyok annyira kibékülve benne, de kitudja, majd szilveszterkor kipróbálom azt a színt is. Addig is örülök a többinek! Talán egyszer nem ezt kentem föl, amióta megvan, de azt a választásomat is, azóta egy kicsit bánom. 

Mexx: Energizing parfüm
Egy kicsit már vissza kell fogjam magam, mert már annyira elfújogattam a parfümöt, hogy lassan kiüldözöm a parfümök szellemét belőle. Most a DM-ben úgyis karácsonyi akció keretein belül -50% van a parfümökre, így lehet, hogy újrabeszerzésre kerül. Már csak azért is, hogy feladjam ezt a spórolósan-használom a parfümöt életmódot. 

Garnier szőlős lemosó

Nagyon sok idő volt, amíg rászántam magam ennek a lemosónak a megvételére, de nem bántam meg. Nagyon tetszik az illata, egyelőre szeretnék mellette maradni. Az üvege is egy kis színt visz a fésülködő asztalomon, könnyen megtalálom, nem veszik el a tömegben. :) 
 Viszont egy tök bosszantó dolgot felfedeztem: eddig 150 ml-es volt az üveg, most már a boltokban az új, megnyújtott, de 125 ml-es üvegekkel találkozhattok. Nem csak ebben a verzióban, hanem a másik, kék fajtánál is. Az ár az ugyanaz maradt, és ezt egy kicsit átverésnek érzem. Kb. burkoltan átverve érzem magam, hogy behozzák az új üveget, ami kisebb is, de ugyanaz maradt az ára, csak még kevesebbet kap a tisztelt vásárló. 



Az Avonból lehet mintákat is rendelni, úgyhogy beruháztam 3 minta rúzsra. A minták nem kerülnek sokba, 50-100 HUF között van az áruk, eladó válogatja. Minden esetre szerintem mostmár gyakrabban fogok ezzel a lehetőséggel élni. Ha Ti is megtehetitek ezt, ne hagyjátok ki! Nekem sincs Avon tanácsadónőm, én a kijelölt üzletekben szoktam rendelni, még mindig jobb, mint várni a csodára! 



Csak sikerüljön az, amit nagyon szeretnék már régóta. A többi nem számít most már. Vannak dolgok, amikkel meg kell szenvedni, úgy látszik ez az időszak pont erről szólt, sajnos. A kérdés csak az, megérte-e ennyit güriznem valamiért. Csuriba a kezeket, most kivételesen nagy szükségem lesz rá az elkövetező 2 hétben! :) 


Nektek hogy telt el a hónap? Extra öröm, besülés, kívánságok, furcsaságok? 

9 megjegyzés:

  1. Szorítani fogok Neked, remélem, összejön, amit szeretnél :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm! Most kivételesen nagy szükségem van rá! :)

      Törlés
  2. Én is drukkolok neked nagyon! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Nagyon rám fér sajnos! Remélem ilyen sok kedves ember jó gondolata tényleg betalál majd! :)

      Törlés
  3. Én is nagyon szorítok Neked! :) A Mexx parfüm illatát én is imádom! *.* Ha lehet egy tippem a sminket használd picit vizes ecsettel, úgy annyira talán nem fog porolni illetve a szín is intenzívebb lesz! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon köszönöm! :)
      Megpróbáltam most vizes ecsettel, az egyik jobban porolt így, de a többi visszafogta magát...azt hiszem színváltás közben, a csaphoz kell rohangáljak majd! :D Köszi ezt a tippet is, hamarosan jön róla is egy bejegyzés! :)

      Törlés
    2. Nagyon szivesen, a bejegyzéseket pedig várjuk! :)

      Törlés
  4. Pozitívan gondolkodj, nagyon szurkolok! :) Ez a Catrice paletta pedig egy álom, nekem pont a szürke a kedvencem belőle, egy hete minden nap ezt kenem magamra. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igyekszem, most már nagyon be akarom vonzani ezt a valamit...:D
      Nem vagyunk egyformák, én egyelőre még barátkozom a szürkével, de ha mégsem sikerülne, szívesen odaadom Neked a paletta ezen részét! Valahogy, csak ki lehet pattintani...vagy szerelni. :)

      Törlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com