2013. december 7., szombat

Nyereményjáték: eredményhirdetés

Sziasztok!

A nyereményjáték legfontosabb részéhez elérkeztünk. Engedjétek meg, hogy felfedjem a nyertes nevét, aki Ibolya Jankó. Mindjárt írok is neki e-mailt, hacsak Ő gyorsabb nem lesz, a Facebook-os eredményhirdetés által. :)





Pár észrevételem azért lenne: 
Lányok!
-Én nagyon örülök, hogy ennyien jelentkeztetek. De ebből a sok jelentkezésből még így is volt, aki rosszul adta meg az adatokat, vagy félreértelmezte azokat, vagy egyszerűen saját szabály-rendszert kreált. Összesen, 42-en, ténylegesen 41 fő jelentkezett (1 fő kétszer küldött jelentkezést). Úgy gondolom, elég egyértelmű voltam a feltételek kiírásakor, csak ilyenkor olyan rossz érzésem van, hogy ilyen kis semmiségeken csúszik el valaki. Arra kérlek Titeket, hogy máskor, ha nem egyértelmű valami, kérdezzetek! Előfordulhat, hogy én nem írtam le egyértelműen a dolgokat (bár, 30 valahány helyesen kitöltött űrlapnál lehet nem erre kellene asszociálnom), de ha valami nem tiszta, akkor még mindig jobb, hogyha megkérdezi az ember, mintsem önfejűen elkezd szabályokat alkotni és hibásan küldi azt el.

-A régi követőket pedig arra kérem, hogyha már plusz esélyeket adok, akkor tessék kihasználni azt, és régebbi követőként élni is vele! :)

A Ti (játékosok) észrevételeiteket is köszönöm a megjegyzés rovatban, sikerült pár nagyon szív-melengető, ugyanakkor hasznos tanáccsal is ellátnotok! Ígérem, igyekszem ezeket alkalmazni is, sőt egy külön bejegyzésben válaszolni is szeretnék rájuk! 

4 megjegyzés:

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com