2013. december 7., szombat

Téli TAG

Sziasztok! 

A nyereményjátékos jelentkezéskor kértétek külön a személyesebb tartalmakat, úgyhogy most egy kicsit ennek is próbálok helyet adni, a magam módján. Bár, szerintem ezekkel pont az a baj, hogy nagyon sok mindenben annyira eltérő a válaszom, hogy már-már bántó lehet más embereknek, holott egyáltalán nem ez vezérel a válaszadáskor. 

1. Mivel ápolód ilyenkor a kezedet?
L'occitane krém, meg van valami Petra munkavédelmi kézkrém, de nem vagyok annyira nagy kézkrémes, őket használom felváltva.   
2. Forró csoki vagy forralt bor?
Kinderpuncs, vagy tea vagy latte. A forró csokit utálom, a sima forralt bor pedig nem az én világom. Tipikus A vagy B, és az én válaszom a C. 


3. Mutasd meg egy télies sminkedet
Én nem kötöm évszakhoz hogy milyen sminket csinálok, de lehet csak én vagyok ilyen beszűkült. 


4. Inkább otthon vagy és teázol egy jó könyvvel és takaróval vagy szánkózol és hóembert építesz? 
Szánkóznék ha nem törtük volna össze a barátommal a szánkót...Mi már csak ilyen törős-zúzós páros vagyunk. :D Úgyhogy maradt a teázós-könyves dolog. 
5. Kedvenc dolgod a télben? 

A hogyan törjük össze magunkat verseny győztese mindig én vagyok, úgyhogy talán ez... :D Meg a sütemények és hogy egy csomó kaját amit nem szerettem alapjáraton, ilyenkor szerettem meg. Pl. párolt káposzta, mákos bejgi, franciasaláta 

6. Mi az a dolog, ami mindig van nálad télen? 
Mi az ami nincs? Tea biztosan van. Meg toll...meg most most már vizsgadrukk. 
7. Kedvenc karácsonyi film? 
Nem szeretem a filmek nagy részét alapból sem, úgyhogy a karácsonyiak pláne nem képeznek kivételt nálam. Mi osztálykarácsonykor is Fűrészt néztünk, ilyen téren nálam tényleg nem lehet semmit sem várni...
De a "tartsd meg az aprót te mocskos állat" mindig elhangzik a már jól ismert filmsorozatból, csak más-más szövegkörnyezetben. :D 
8. Szeretsz síelni/korcsolyázni? 
A korcsolyázást igen, ha nincs tömeg és tudok a saját tempómban haladni, megszokni a helyzetet. A síelést ki sem próbálnám. Magamat ismerve engem is betalálna valami medve, amilyen szerencsétlen vagyok még az én sílécemen jönne le a hegyről, engem falatozgatva... 
9. Hogyan tudtad meg, hogy nem létezik a Jézuska/Télapó?
Valahogy mindig sántított a sztori, hogy sose látom a Télapót, pedig anyu mondta, hogy most volt itt, jaj nem láttad. Valahogy adta magát a dolog, hogyha nincsenek tündérek, akkor ilyesmi sem létezik. Ilyen dolgokban keresem a csúf igazságot, jobb mint a lélekdédelgetés. 


10. Kedvenc téli illat? 
Most a vanília és a mézeskalács. A fenyőfa illatáért nem vagyok oda, de mostanság hiányzik.Ennek ellenére, akkor is kitartok a műfenyő mellett!  
11. Kedvenc karácsonyi zene?
Talán az All I want for Christmas az, ami jó és hangulatos.Nem is ismerek sokat, mert mi nem vagyunk azok a nagy zenehallgatósok.  Nagy részéről az jut eszembe, hogy van a kornyikálás a szeretetről meg mindenféle egyéb erkölcsi dologról, közben meg az emberek egymást lökdösik, tapossák a plázákban a 169 HUF-os akciós narancsért, vagy éppen egymás édesszüleit emlegetik a karácsonyi szentség nevében...

4 megjegyzés:

  1. Hahha, a narancsos sztori mekkora igaz! :D Jó volt olvasni, jókat mosolyogtam! :D Tényleg nem azok a tipikus válaszok, de nekem pont ezért tetszik! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, nagyon örülök neki! :) Kevesen veszik szerintem sok poént, ami mögé nem rak az ember hangulatjelet, de az a 10 hangulatjel, meg olyan komolytalanná tenné a bejegyzéseket, hogy inkább mellőzöm őket. Aki érti, az érti, aki nem...az remélem, legalább rosszat nem lát bele! :)

      Törlés
  2. Jót nevettem egy-két válaszon, például a 9. válaszon :D :D
    Egyébként én is kitöltöttem:
    http://bizsumania.blogspot.hu/2013/12/teli-tag.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megnéztem a Tiéd is! :) És örülök, hogy nálatok nem az ellentettjét váltotta ki az írás! :)

      Törlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com