2014. január 19., vasárnap

A Ti észrevételeitek-Válasz a nyereményjátékos űrlap második, kifejtős részére

Sziasztok!

A nyereményjáték jelentkezése folyamán lehetőségetek nyílt arra is, hogy véleményt alkossatok akár rólam, akár a blogról. (Te jó ég, milyen rég volt!) Nagyon sokan írtatok, voltak hosszabbak, voltak rövidebbek, de felvetült pár dolog, amire szeretnék válaszolni is. Mivel, nem tudom ki mit küldött, így csak bemásolok pár véleményt, ami továbbgondolkodásra biztatott az elolvasás után!

Természetesen, minden vélemény számít, és köszönöm is, hogy írtatok, de a ..."szeretem a lakkozásokat, szeretem az oldalt, szeretek blogokat olvasni"-féle dolgokra hagy ne válaszoljak most mind, hiszen ezek nem boncolgattak másféle, összetettebb témát! Ezeket is köszönöm, de most néhány gondolatébresztő véleményre válaszolnék!

Forrás: http://www.sxc.hu/assets/37/364469/notepad-1066735-m.jpg


"Nekem tetszik az oldal, a posztok is, a bannered a legszebb mind közül:) Egyedül a fotók hátterén változtatnék, vagy tenném színesebbé, bár tudom, hogy színes dolgok fotózásakor zavaró lehet, elvonná a figyelmet. A glossy magazinokon, rózsás textilen, vagy minimal ablakpárkányon való fotózások is gyönyörűek lehetnek :) köszi Szerintem nagyon sokat fejődtél, a képek és a körítés is sokkal igényesebb, minőségibb. Csak így tovább! :)" 


Szia!

A hátteres fotózást sajnos nehézkes lenne állandó megoldásként, de dolgozom az ügyön. A régebben lefotózott termékeket viszont egyelőre a régi háttérrel fogom publikálni folyamatosan. Viszont, körül fogok nézni a papír írószerben, mert kitaláltam egy tök jó dolgot.
Attól egyébként én is félek, hogy néhány háttér elvonná a figyelmet a termékről, és sokkal jobban kitüremkedne, mint mondjuk az, amiről írok. Ezért kell(ene) majd nagyon okosan megválogatnom, hogy milyen legyen az új háttér, nehogy gabalyodás legyen... :S De nagyon jó, hogy erre is felhívtad a figyelmemet, köszönöm!  Már felkerült 1-2 ilyen bejegyzés is a blogra, ha esetleg láttad, jelezz vissza, hogy erre gondoltál-e! 


"Építő jellegű kritika: Szerintem ne rendeld magad alá ennyire az olvasóknak. Ez a Te blogod, olyan legyen, ami Neked tetszik, ami Téged tesz boldoggá, amilyet Te szeretnél! Tudom, hogy jól esik, ha sokan olvasnak és követnek és dicsérnek, de szerintem ne próbálj görcsösen megfelelni Nekünk. :) "


Szia!

Alapvetően hiszek abban, hogy lehet egy blogot úgy csinálni, hogy az nekem is jó legyen, és hogy mindezek mellett még Titeket is belevonlak a dolgokba úgy, hogy végül egyedül ugyan, de megtalálom azt az "utat" ami hozzásegíthet ahhoz, hogy jobb legyen az oldal. Nem akarok beszűkült lenni, hogy csak én-én-én, az én blogom, az enyém, csak az én blogom, azt írok amit akarok, mert szerintem, egy platform normális kialakításához, Ti olvasók is hozzátesztek. Így, nem viselkedhetek úgy, hogy a blog csak az enyém, különben elég sanyarú jövőkép vázolódna fel. Ezt szeretném elkerülni. Az oldalhoz nem csak én tehetek hozzá, hanem Ti is! A kéréseiteket ugyan, a saját szájízemre is formálhatom, így talán mindenki örömét lelheti ebben az egészben! :) Nem sértettél meg egyáltalán, örülök, hogy építő jellegű kritikának is akadt hely! Köszönöm, hogy írtál! 


"Nem vagyok körömlakkmániás, így az efféle posztokon hajlamos vagyok átgörgetni, mentségemre szóljon, hogy én géllakk párti vagyok és ezért ez a furcsa szokás. Nyilván tudnék a körmös posztok nélkül élni, viszont szeretnék több sminket látni nálad, ha nem vagyok pofátlan:D Köszi a játékot, cuki a csomi:))"

Szia! 
A géllakozást szívesen kipróbálnám, jó tudni, hogy van egy látogatóm akkor, aki tudja mi fán terem ez, én egy kicsit tartok az egész folyamattól, lehet a pepecselés miatt. (?) 
A sminkek...Nem tudtam, hogy valaki emlékszik még a régi sminkekre a blogon, de elég csúfos életük volt, és sokaknak nem tetszettek az ilyen bejegyzések. :( Ezért nem is szeretném erőltetni most már. Majd, ha megügyesedem a jövőben, talán, egyelőre a sok negatív leszavazás egy kicsit elvette a kedvem ettől a dologtól. 



"Mivel új követő vagyok, ezért ehhez a kérdéshez átnéztem jó pár post-ot, hogy hiteles véleményt írhassak:) Szerintem hasznos dolgokról írsz és egyedi stílusban:) Ha lesz időm biztosan végigmegyek az összes postodon, tetszik, amit és ahogyan írsz, csak így tovább :)"

Szia! 
Remélem máskor is visszatérsz a többi újonccal együtt! Nagyon köszönöm, hogy írtál és azt is, hogy egyedinek gondolsz! A régebbi posztokat ma már egy kicsit szégyellem, olyan kis bénácskák lettek, de van amit nem szedtem le, de szerintem nem is fogom, mert ez is hozzátartozik ahhoz, ahogyan a blog indult. 


"Tetszenek a postok :) szerintem hasznos infokhoz lehet jutni belőlük Én leginkább a lakkos bejegyzéseid szeretem. :) Nem igazán rajongok a személyesebb bejegyzésekért, azokat nem szoktam olvasgatni. Nem tudom miért, lehet mert a személyes dolgokra inkább csak a barátaimnál vagyok kíváncsi."

Szia! 
Nagyon örülök, hogy így gondolod! Lakkos bejegyzésekből mostanság volt bőven, remélem azok is elnyerték a tetszésed! A személyes bejegyzéseken nem tudom mit értesz, mert annyira nem szoktam személyes dolgokat elárulni a blogon, kivéve az a 2 db TAG, amit kitöltöttem, meg a képes bejegyzések a nyaralásról. Esetleg a véleményezős bejegyzésekre gondolsz? De ahogyan látom, van más ami leköti a figyelmed a blogon! :) 



"Nemrég találtam ide,de tetszenek a tesztek és a kimerítő termék bemutatások. Hasznos segítség lehet vásárlás előtt :) Szia! :) Bár én csak nemrég találtam rád, mégis régi követőnek számítok, mert nem a nyereményjáték meghirdetésekor iratkoztam fel! Személyszerint nagyon szeretem a blogodat, misem bizonyítja jobban, hogy szinte mindenhez odakommentelek! Csomó érdekes posztot hozol nekünk és nagyon sokat segítesz a tesztes, elfogyottas bejegyzésekkel! :) Nem tudok negatív kritikát mondani, ez van! :D Még sok-sok posztot és rengeteg feliratkozót kívánok neked, szerintem nagyon jó úton jársz, csak így tovább! :))"

Szia! 
Köszönöm szépen, remélem a későbbiekben is hasznosnak bizonyul az oldal majd! Mostanság volt sok elfogyottas bejegyzés, remélem volt valami ami megfogott, vagy jó útmutatást szolgált! Sajnos nem érzem mindig azt, hogy jó úton járnék, legalábbis úgy veszem észre néha, ahogyan a látogatók viselkednek néha. Nem feltétlenül a rosszindulatra értem ezt, inkább a visszajelzések, az aktivitás az, amit én másképp gondolok, de ahogyan más sem akar rám erőltetni semmit, úgy én sem erőszakolhatom ki a kommenteket és mást. Aki szeretne hozzászól, aki nem, az nem, de a visszajelzés, mindig jól esik, legyen az pozitív, vagy éppen negatív! Csak érezzem azt, hogy tényleg a fejlődést hivatott szolgálni, nem a rosszindulatot például. 


"Nagyon tetszik! Színes, egyedi. Olyanról írsz, ami aktuális, és mindenkit érdekelhet. Teszteket is bőven írsz, úgyhogy én elégedett vagyok."

Szia! 

Jaj, mostanság kicsit elcsúsztam a tesztes bejegyzésekkel, de igyekszem valami mással pótolni őket. Tesztekből sohasem elég, remélem lesz még amiről írhatok sokáig! :) 

"Az egyik kedvenc blogom vagy, ezt említettem is már. :) Nagyon szeretem olvasni például a terméktesztjeidet, mert részletesen, mégis érdekesen írsz véleményt, ami nekem abszolút tetszik. :)"

Szia! 

Köszönöm, hogy így gondolsz rám és a blogra is! :) A részletesség sajnos mindenkinél más, az a "baj" néha rám jön a szófosás és olyan nehéz leállni. De remélem ez így tényleg nem von le semmit sem az olvasási értékből és tényleg hasznos dolgok kerülnek ki a kezeim alól. Várlak vissza! :)

2 megjegyzés:

  1. Mi lenne ha csak a termékeket mutatnád meg amiket a sminkedhez használsz?

    VálaszTörlés
  2. Hát, az meg még akkor sem lenne sminknek nevezhető szerintem. Vagyis, most az, hogy egy kupacba összegyűjtöm az általam használt dolgokat, még nem biztos, hogy segítenék vele, vagy hasznos lenne bárki számára. Úgy érzem szimplán a termékek mutogatásával nem lenne olyan jó ez az egész. De, ha sokatoknak így is jó, akkor meg lehet csinálni ezt. Csak szerintem ez olyan visszatetsző dolog. Mutogatom mit használtam, de élesben, vagy egy szarabb napon nem látjátok hogy mit produkáltam és hogy valójában milyen egy termék az arcon.

    VálaszTörlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com