2014. február 22., szombat

Kedvenc tusfürdőm mostanában

Sziasztok!

Már régebben olvashattatok a blogon erről a tusfürdőnek a mintájáról. Még egy kis szerencsekerekezés után landolt nálam egy csomag, amiben volt ebből a tusfürdőből egy kis minta. A fehér külső nagyon megnyerő, bizalmat sugárzó volt, gondoltam kipróbálom. Az illata annyira meggyőzött, hogy a teljes kiszerelés meg is lett vásárolva. Fura, mert nem gondoltam, hogy egy minta ennyire jó irányba tudja terelni a dolgokat...


Ár: 649 HUF-599 HUF, nagy változat ára: 999 HUF
Felelhetőség: DM, Rossmann
Mennyiség: 300 ml, de kapható nagyobb, fél literes változatban is

Az illata lenyűgözött, emiatt vásároltam meg. Amikor megszagolom, akkor a tisztaság jut eszembe róla. A kiegyensúlyozottság az a jelző, ami még eszembe jut az illatáról. 
 Az anyag sűrű, tejszerű, de könnyen és gyorsan habzik, úgyhogy senkinek sem kell lemondania semmiről sem a használatakor. Nagyon tetszik, hogy olyan tartós illata van, amit tusfürdőnél még azelőtt sosem tapasztaltam: Történt ugyanis, hogy este 7 előtt már harci díszben feszítve voltam felkészülve a pizsi lövésre, de még másnap reggel fél hétkor is éreztem magamon a tusfürdő illatát. Akárhogy is nézem, ez bizony majdnem (ha csak nem ténylegesen!) 12 óra. Ami valljuk be, nem rossz. Főleg egy magamfajtának, aki az illatába habarodott bele. 

A másik jó tulajdonsága azaz, hogy hidratáló hatással is rendelkezik, és bevallom nekem ez a megoldás sokkal jobban tetszik, mint a kifejezetten hidratálós zuhanyzás közbeni testápolók. A leírás szerint száraz, repedezett bőrre van kitalálva ez a tusfürdő, de az én sima, különösebb ápolást nem igénylő bőrömön megállta a helyét és nem okozott irritációt, sem pedig mérges nagydudoros pattanást a háton. (A krémes tusfürdőkkel ez a legnagyobb bajom, örülök, hogy ő kivételt képez már elég hosszú ideje.) 

Nekem most ő a favorit, ha el is fogy, remélem visszatérhetek hozzá! Már csak azért is, mert azért használtam el a tusfürdőim nagy részét anno, hogy őfelsége a kosaramban landolhasson. Na igen, az elfogyasztott mennyiséget meg lassan dokumentálni kell a blogon...
A kedvences posztba nem mertem belerakni, mert féltem, hogy megutálom az illatát, de szerintem a februári kedvencek elmaradhatatlan szereplője lesz! A múlt heti  "heti használtamos" bejegyzésben pedig azért nem láthattátok, mert nem akartam leleplezni és elvenni a helyet a többi terméktől, 1 egyoldalas ömlengéssel egybekötve. Ismerjük el, az már sok lett volna, és lehet Ti is meguntátok volna. Na de ami ott elmaradt, azt szerintem itt be is hoztam! :) 

Így végszónak örömmel jelentem, hogy az egyik, régi dobogóst le is nyomta a trónjáról, mégpedig a Palmolive cseresznyevirágost. A Nivea citromfüves zöld és a Palmolive kékes aromatherapy azonban még tartja magát, főleg nyáron! :) 

Ismertétek ezt a tusfürdőt? Próbáltátok már? Hasonlót ismertek-e a piacon? A Ti kedvenc tusfürdőtök mi? 

4 megjegyzés:

  1. De furi, nekem pont taszító a külseje, engem a kórházra emlékeztet :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Engem meg a tisztaságra. De szerintem pont ezen nem fogunk összeveszni! Ha elfogyna a boltban, legalább tudom majd, hogy nem Te vitted el! ;)

      Törlés
  2. Engem is valamilyen egészségügyi krémre emlékeztet a külseje, de ha legközelebb drogériában járok, akkor megszaglászom. Kíváncsi lettem, mert úgyis mindig száradok.
    Személy szerint Dove-ot használok, de szeretek újítani. :)

    VálaszTörlés
  3. Ú, hosszú idő után kiderült, hogy allergiás vagyok a Dove tusfürdőkre..Valamiért nem szereti őket a bőröm, mindig kiütéses lettem és nem tudtuk miért. :S
    Ugye, hogy ugye? Remélem, hogy Neked is tetszeni fog majd az illata! Amúgy van belőle 3 féle, szerintem mindnek ugyanolyan az illata, lehet nem ez a legtáplálóbb fajta közülük, bár a leírás szerint, annak kell lennie, úgyhogy...elvárom, hogy ne viselkedjen rosszul Nálad sem! :)

    VálaszTörlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com