2014. február 24., hétfő

Polyvore-Fekete I.

Sziasztok!

Egy kedves olvasó adta azt az ötletet, hogy mi lenne, ha téma szerint csinálnék összeállításokat a blogra. Tetszett az ötlet, úgy éreztem ideje ezen az új terepen is kipróbálnom magam. Bár, nem szeretném, ha elvonná a figyelmet a valódi, hasznosabb bejegyzésektől. De ettől függetlenül, szerintem beleférhet néhanapján az ilyesmi.

Most két szettet állítottam össze, ebből a legkedvesebb a számomra a csipkeszerű felső és a szegecses bőrkabát. Kár, hogy utóbbi egy vagyonba kerül...


black





A fekete színt az egyik legjobban kombinálható kis pajtásnak tartom az összes egyéb szín közül. Főleg a slankítása az, ami miatt a legtöbben szeretjük, de tényleg nincs olyan ruhadarab, amiben ez a szín ne mutatna jól, a díszítő elemekkel együtt.

Második nekifutásra egy ruhákkal való szetthez volt kedvem. Sokat elárul, hogy szerintem a cipők közül kevés lapostalpú az, ami illik ezekhez a szettekhez, bár egy balerinát szívesen beleraktam volna. Rájöttem, hogy ilyesmire nem biztos, hogy kíváncsiak lennétek, elvégre az átlagember hamar eljut odáig, hogy ha kényelmetlen a magassarkú, akkor hopp, inkább egy balerina az, amit fel kell venni. Így különlegesebb cipőket próbáltam keresni. A kedvencem az első és az utolsó ruha, a középsőt könnyedén el tudnám képzelni hétköznapi eseményekre is. 


Untitled #2




Legelőször egy tavaszváró szettet szerettem volna elkészíteni, de rájöttem, hogy egy magamfajta fecske nem csinál nyarat (jelent esetben tavaszt), így ezt a következő alkalomra szalasztom el. Majd valamikor márciusban, remélem nem felejtem el. Ha el is felejtem, akkor meg az a tavaly március esetleges megismétlésének lehet a következménye (Emlékeztek? Jó nagy hó mindenütt....).

Mit gondoltok, maradhat ez a kis rovat havi egyszer, vagy felejtős? 

4 megjegyzés:

  1. Nem csak havi egyszer, lehet ez többször is ám! :) Maradhat :D
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor ezt Reni eldöntötted, csodás! :) Örülök, hogy Neked tetszik!

      Törlés
  2. Én miért nem láttam eddig ezt a bejegyzést? Nem hozta elő a blogger.
    Imádom a fekete színt, és jóformán abba öltözöm. A második képről az első ruha az, ami tőlem nagyon távol áll, de szép összeállítások.
    Maradjon a rovat. ;)

    VálaszTörlés
  3. Nem tudom! :D Nekem is volt már, hogy nem hozott elő bejegyzést, és 1 nap múlva meg ott láttam a régebben kirakottak között.
    Úgy örülök, hogy tetszik, remélem majd még sikerül valami normálisat alkotnom az elkövetkezendő időkben!

    VálaszTörlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com