2014. március 30., vasárnap

BB krém minták-Vélemények : Skin79, SKIN FOOD, SKIN FOOD aloe vera, Vichy

Sziasztok!

Még Oh my brush Viki lepett meg pár hete azzal, hogy BB krém mintákat küldött, ismerkedés céljából. Beadtam a derekam, mert kezdtem kíváncsi lenni, bár először volt bennem egy kis félsz. Az új tapasztalatokhoz egy kis vélemény is társult, de mivel mintákról van szó, kérlek Titeket, ezeket a tapasztalatokat kezeljétek szigorúbban, jóval nagyobb fenntartásokkal, mint egy olyan terméknél amivel több hete ismerkedek!




Általánosságban elmondhatom, hogy 1-1 ilyen minta 2 alkalommal volt elég az egész arcomra.

Ami  a legjobban tetszett, az a SKIN79 rózsaszín BB krémje. Szabályosan éreztem, hogy jót tett a bőrömmel, a Gold társa sem volt rossz, de a kedvenc mégis a rózsaszín maradt. Púderrel fixálva egészen sokáig marad fenn az arcon, egymagában viszont nálam kopott egész rövid időn belül. Vettem itthon belőle egy ilyen kis tubusos mintát is még, hogy jobban összeismerkedhessünk. 

A SKIN FOOD aloe BB krémről jókat olvastam, de ahogyan kinyitottam a mintát, rájöttem, hogy nem leszünk jóban: első körben nagyon hígnak találtam a terméket. Ebből pedig akarva-akaratlanul is a Garnier olajmentes változattal való rossz tapasztalatom jutott az eszembe, nem tehetek róla. Az aloe verásnak a fedése szerintem nagyon gyenge volt, a leggyengébb láncszem mind közül talán ez volt, teljesítményben. 


A gombás BB krém először nagyon viccesnek tűnt a nevéből fakadóan, de egészen szerethető darab, bár hozzáteszem  valószínű hogy nem az én bőrtípusomra tervezhették, ennek ellenére megállta a helyét. Hosszabb távon viszont nem tudom, hogy szeretni tudnám-e. És tényleg éreztem a gomba illatot a BB-ben. 

A Vichy Idéalia BB krémje viszont elég rossz benyomást keltett nálam. Olyan kényelmetlennek éreztem magamon, mintha fulladt volna a bőröm alatta. Arról nem is beszélve, hogy sajnos eléggé csillámlottam tőle. (Csillám pónisabb már nem is lehettem volna.) 
 10 perc után nem bírtam tovább, és lemostam azt, amit felkentem. Még vagy két kenésre való maradt a mintában, így a gond nem lehetett az, hogy túl sokat kentem volna magamra. A Medium árnyalat volt meg, kicsit elütött a bőröm színétől, de hozzábarnulással simán lehet javítani ezen a problémán. Kár, hogy szerintem nem ez a legnagyobb hibája a terméknek..Pedig volt Vichy alapozó mintám még régebben, és azt például nagyon szerettem. Itt most nem kötöttem életre szóló barátságot, úgy tűnik. 

Összegezve: A Skin79 rózsaszín BB krém vitte nálam a pálmát, bár sajnos púder nélkül hajlamos rendesen megkopni, főleg, ha csak egy leheletnyit visz fel belőle az ember. De vele annyira meg voltam elégedve, hogy a Nyugati pályaudvarnál található BB krém boltból vettem egy kis tubusos mintát is. És persze az érdeklődési területem most egy kicsit jobban tágult a kelleténél, láthattátok a tegnapi bejegyzésben említett CC krémnél is. 
Most várom, hogy elfogyjon a kis Skin79-es BB krém minta, hogy utána végre a CC krémmel kezdhessek el ismerkedni. Remélem, Ti is várjátok azt a beszámolót a blogon! :) 

2 megjegyzés:

  1. Erre elfelejtettem kommentelni, bocsi :( Köszi az említést! :) Örülök, hogy volt benne olyan, ami tetszett, mert nem vudtam, hogy milyen a bőrtípusod és milyen árnyalat kellene, szóval küldtem vegyesen, hátha bejön valamelyik. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szívesen, alap dolog, hogy megemlítelek! :) Van ami bejön, van ami nem, de a többségének nagyon örültem, így abszolút ne érezd Magadat hibásnak! :)

      Törlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com