2014. március 29., szombat

Ismerjük meg jobban egymást


Sziasztok!

Igen-igen nem szoktam én ilyet, de végre valaki felfogta a továbbadók közül, hogy nem feltétlenül egy bunkó ember vagyok, aki nem fogad el semmi ilyen jellegű díjat, csak nem szeretem, ha tele van spam kommentek hadával a blog, vagy éppen egy tök más témájú bejegyzés alatt ilyen meghívásos komment jön. Így e-mail formájában hívott meg külön  Sarah, amit ezúton is köszönök neki! :)

Forrás
Nehéz dolgom van, mert én nem szoktam ilyen bejegyzéseket készíteni. Egyrészt azért, mert feleslegesen nem akarlak Titeket ilyenekkel fárasztani, másodrészt amiatt, mert kicsit tartok tőle, hogy unalmas tényeket hozok, amikre szerintem Ti nem vagytok kíváncsiak. Harmadrészt, pedig nem biztos, hogy mindenféle TAG kitöltögetése belevághat ebbe a kategóriába örökkön-örökké.  Olyan unalmas, szeretem a kutyákat dolgokkal meg nem akarok jönni, mert az elcsépelt. Jó tulajdonság, de na...szerintem értitek mire lyukadnék itt most ki. Szóval, megpróbáltam hét dolgot összeszedni magamról, hogy mennyire ment, majd meglátjátok Ti!

A dolog lényege, hogy 7 infót/tényt, tényt kell megosztanom magamról, majd ezek után újabb 7 bloggert kijelölve gondoskodom róla, hogy a játék folytatódjék.


- A videózáson már egy bő fél éve töröm a buksim. Nem akarok várni addig, amíg a koponyám agyveleje kilátszik a sok töréstől, úgyhogy ha lassan is, de megvalósításra kerül. A kamera feltöltéséig eljutottam már! A többi, még várat magára...

Forrás 


- Ha nem érzem jól magam egy társaságban, akkor inkább szótlanná válok. Ne adj Isten, inkább lelépek előbb. Ezzel szemben, szerencsétlen szeretteimnek lyukat beszélek a hasába....Ne értsétek féle, szeretek meghallgatni másokat, de az igazi diskurálás nálam az, ahol szószátyár módon én is elmondom a magamét,meg még van 8 féleképpen kivesézek mindent. Hát igen, a két véglet.

- A személyi igazolványkép sikerülte miatt nagyon sokan panaszkodnak. Én kifejezetten elégedett vagyok a magaméval. Viszont a diákigazolvány képemről ez nem mondható el. Sőt, egy pufók jóllakott sittesre hasonlítok...Társkereső fotónak tökéletes!

- Egyszerre több dolgot nem tudok csinálni. Holott, elvileg minden nő erre hivatott.

- Életem egyik "legérdekesebb" telefonhívását kaptam meg tegnap. Egy idegen számról hívtak fel, mivel a köszönésen tovább nem jutott az illető, kedvesen megkérdeztem hogy miben segíthetek. A válasz: "há' oszt' én a Janit keresem trágya ügybe'." Kamilláztam, majd útba igazítottam, olyan 4-5 másodpercnyi kínos csönd után. A rendszer újra kellett töltődjön hirtelenjében, mert kiégett.. Kaptam már téves hívást ezelőtt is, de ez mindent vitt! Főleg, hogy előtte egy elég komoly órám volt, így elég abszurd lett az egész helyzet.

Forrás
-Még amikor nagyon régen, más oldalam volt, történetek írásával is foglalkoztam. De mivel keverem-kavarom a személyes névmásokban (és ebből kifolyólag a szemszögükben) való írást, így egy "kedves" olvasóm tanácsára inkább felhagytam vele.


- Sokak utált könyve Az aranyember Jókai Mórtól, viszont én nagyon szerettem. Szerintem egy zseniálisan felépített történet van a lapokba írva. Olyan vastag, hogy megfelelő erőbedobással ölni lehetne vele, de ha a Vaskapu leírásán túljut az ember, utána már élvezhető lesz az egész. Csak türelem kell hozzá. Vagy, az első 30-40 oldal kihagyása.


Ezek lettek volna a személyes információk, remélem nem volt unalmas.

Mivel már szinte mindenkit végigért ez a hullám, így nem is nagyon tudnék kit kijelölni. Megszakítom ezt a 7 személyt hívok meg dolgot, és három lánynak szeretném továbbadni ezt a 7 tényesdit. Az egyik személy, az Oh my brush Viki, akire felnézek, mert rettentő igényes a blogja és mindamellett nagyon hasznos és érdekes az olvasók számára. A második személy pedig az Imadeitiloveit írója, Viki akivel már egyszer taliztunk is, a többit meg az időjárás meghiúsította. A harmadik személy pedig a Bikira lányok közül Andi, akinek a részletes tesztjei és remek ízlése az öltözködés terén mindig ámulatba ejt.
Most pedig írok is a jelölteknek egy rövid kis e-mailt! Addig is ha érdekellek más platformokon is, akkor szívesen látlak a lejjebb találhatóak valamelyikén! 
Ahol megtaláltok
    


10 megjegyzés:

  1. Köszönöm a kedves szavakat és hogy gondoltál rám :)

    Egyébként szerintem is nagyon jó regény Az aranyember, én szerettem :) Szintén szótlan vagyok, a leírásod rám is igaz, a telefonhívás pedig nagyon jó :D

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szívesen, az igazat írtam!

    Végre valaki értékelte a dolognak ezt a részét is! Azt hiszem, a többi olvasómnak nem tetszhetett...:D

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó ez a téves telefonhívás :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem több ilyet nem kapok. Április 1-jei elő ajándéknak felért..

      Törlés
  4. Barátnőm és én is nagyon szerettük Az aranyembert. Vicces lehetett a telefonhívás . :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, de jó végre valaki! :) Nálunk mindenki utálta, és ebből kifolyólag engem is, mert hogy ekkora szar vastag könyvet hogy lehet szeretni...:D

      Törlés
  5. És odaadtad a Janinak a telefont, hogy meg tudják beszélni a részleteket? :DDD
    A kedvencem mostanában a borotvát/alsónadrágot/biozoknit áruló banda, csak a postaköltséget kell kifizetnem és már enyém is ez a hihhhhetetlenül prémium kategóriás cucc. A végén persze 98x megkérdezik, hogy miért nem élek ezzel a lehetőséggel :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincs Jani nevű ismerősöm sajnos...:D
      Én azt szeretem, amikor azzal jönnek hogy: eredeti hamisítvány. Az így felteszi az i-re a pontot nálam.... Meg az Örs vezér téri banda, már lassan búcsút nyitunk ott, az alapcirkusz hozzá mindig adott! ;)

      Törlés
  6. A társaságos pont rám is igaz. A telefonhívás az mindent visz. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lehet alapjáraton mindenkire. Bár tudok olyanról, aki ha szarul érzi magát, harsány lesz és inkább átveszi az irányítást. Én inkább kapitulálok. :) Jaj, az a telefonhívás...Remélem most egy darabig békén fognak hagyni.

      Törlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com