2014. április 21., hétfő

Kis nyulas lakkozás

Sziasztok! 

Régen volt valami lakkozás csak úgy a blogon, köszönhető ez annak is hogy azelőtt nem nagyon voltak speciális eszközeim ahhoz, hogyha valami különlegeset szerettem volna készíteni. Ez megváltozni látszódik, így eszembe jutott, hogy felavatom a vékony Avonos ecsetet, amit névnapi ajándékként kaptam. 

Mi más is lehetett volna a téma, mint a nyulak? Első körben két nyulacskát pingáltam, szegénykéknek a szeme nem lett valami egyforma, de nem baj, még ezt gyakorolnom kell. A fülek szerintem jól sikerültek, bár majdnem kurta fülű nyulak lettek végeredményben, ha eszembe nem jut, hogy egy kicsit arányosabban is meg lehetne ezt oldani. Gyanús volt a rövid fül elsőre, ám! 

Gondolkodtam, hogy lehet kellett volna még valami, de lehet hogy egy tojás a középső ujjamra sok lett volna és elrontotta volna ezt a viszonylag nyulas összképet! Na meg, tanultam az előző körmös esetekből, hogy eredeti tervtől nem térünk el, mert csak nagyobb hülyeséget vagyok hajlamos összehozni..





Meg is ragadom az alkalmat, hogy Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánjak Nektek, remélhetőleg már mindenki tiszta kölni szagú, a fiúknak meg jó pálinkás a leheletük, egy kis sonkával, kocsonyával megfűszerezve! Bujkáljatok ügyesen, ha szükséges még, a túlöntözött virágok sem jók ám! :)


Kérdezz....ha van mit!
Less be facebookra....ha nem akarsz lemaradni semmiről!
Iratkozz fel....ha biztosra akarsz menni!
Olvass Twitteren....ha mersz!
Less be az Instagramomra...ha éppen kíváncsi vagy 1 másik szeletre belőlem! Tegnap épp az olajokkal harcoltam, ma pedig a húsvéti csokoládé tűnt el!
http://instagram.com/szepsegcsakneked
    

3 megjegyzés:

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com