2014. április 14., hétfő

Models Own Aqua Splash

Sziasztok!

Hajaj, az idő vas foga nem kímél, csak halad előre, én pedig megint fogom a fejem, hogy még mindig nem mutattam meg ezt a lakkot, pedig ez az egyik kedvencem, mert szerintem gyönyörű darab. Nem sok mindenre mondok ilyen jelzőt, de ez a lakk, szerintem tényleg az!

Forrás: http://www.nailland.hu/sites/default/files/styles/product_full/public/np_161_aquasplash.jpg?itok=M7B5oXA4


Már a legelső nézelődés alkalmával tudtam, hogy egy ilyen lakk haza fog velem jönni, csak a kérdés a szín volt. Bár még mindig azt mondom, hogy mindegyik színe kihasználható, jó, mégis a kék mellett tettem le a voksom. Főleg, mert a benne található kis fóliadarabokkal szerintem annyira jégkirálynős, hűsítő hatása van, ami kevés lakknak adatik meg.

Mennyiség: 1790 HUF 
Ár: 14 ml

A lakk állaga szerintem egy kicsit gélesebbre hajaz, ami nem gond, de jobban szeretném, ha az ezüst fólia darabok könnyebben kinyerhetőek lennének belőle. Viszont egy kis halászás senkinek sem ártott meg. Ilyen téren az érzelmeim vegyesek, mert hol tök jól felveszi a kis darabkákat, hol nem. Mikor milyen kedve van, vagy ahogy esik úgy puffan módon viselkedik....
A kékség mennyiségtől függően erősödik a körmökön. Próbáltam már rá többet rakni, de sajnos akkor a száradási idő eléggé megnyúlna, mi több, akadályozna a mindennapi tevékenységeimben. Ez egy közepes réteg, amit a képen láthattok majd. Kicsit olyan hatása van mintha egy festékes vödörnyi kék, ezüstös fóliás placsni szabálytalanul ráborult volna a körmeimre. 

A száradási idő nem vészes, de ha nem száradt meg az alá felvitt lakk, akkor azt hajlamos buborékossá tenni, így mindenképpen csak teljesen megszáradt, koppanós lakkrétegre ajánlom a felvitelt! Sajnos-nem sajnos, nem az a kicselezhető lakk ilyen téren, így érdemes a "lassan jársz tovább élsz" elvet alkalmazni nála. Ennek ellenére a színe és a hatása miatt nagyon megszerettem ezt a lakkot, még ha van hátránya is. Talán ez az egyedüli lakk, amire nem sajnáltam a drágább árat kifizetni, mert a szépsége valamelyest kárpótol a pénztárcában elszenvedett veszteségek miatt.




 Én eddig csak fehér alaplakkal használtam eddig, gondolkodtam, hogy még világos színek közül mivel mutathatna jól, de nincsen ötletem. Talán még egy halványabb nude színű lakkon tudnám elképzelni. De, ti ebben úgyis jók vagytok, ha van ötletetek, várom lelkesen, mert eddig nem nagyon tudtam kitalálni, hogy milyen színű lakkal mutathatna még jól ez a lakk! 

Szerintetek is szép, vagy megint én vagyok a különc hogy másért bolondulok, mint a többség? 

8 megjegyzés:

  1. Szerintem ezek a lakkok sötét színeken mutat extra jól, talán jobban érvényesül mint világos alapon. Amúgy ezzek a színnel sem rossz: )

    VálaszTörlés
  2. Az ezüst fólia miatt lehet hogy igazad van! Én nekem az a baj, hogy a kék színt is nagy látszóvá szeretném tenni, nem igazán akarok lemondani róla. Egy sötétebb lakkon meg ez nem biztos hogy látszana! :( Most elgondolkodtattál!

    VálaszTörlés
  3. Nézegettem ezt a kollekciót, de még nem mertem bevállalni, a limitált S-he-vel anno nagyon megjártam. Pedig nagyon jól néz ki :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Engem csak ez érdekelt első körben a Naillandből, így lehet elfogult vagyok...De hasonlót mintha tényleg láttam volna a S-he-nél, de végül nem vettem meg, pedig jó másolatnak tűnt. Ezek szerint, mégsem akkor. :(

      Törlés
  4. Szerintem is sötét színen mutatna igazán jól, így alig látszik belőle valami.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most már akkor felkenem egyszer egy sötétebb lakkra is! Bár úgy meg abszolút nem fog látszani belőle semmi.

      Törlés
  5. Nekem nagyon tetszik, nyárra tökéletes :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, de jó, hogy tetszik! Télre is jó lehet amúgy, de nyárra annyira hűsítő lesz, ahogyan ránéz az ember..:)

      Törlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com